Celeb / Híresség

Ezt mondta Sztarenki Dóri miután megnyerte a Konyhafőnök VIP-et

Mint ahogyan arról a Blikk is beszámolt Sztarenki Dóri nyerte meg a Konyhafőnök VIP mostani szériáját, így ő lett az év konyhafőnöke.

 

 

 

 




A színésznő a dicsőségen és az elismerésen felül 10 millió forintot nyert, és már azt is tudja, mire költse el a nyereményét. Korábban elárulta, régóta dédelgetett álma, hogy nyisson egy olasz reggelizőt, ahová bármelyik napszakban bátran betérhetnek a vendégek, valamint nagyon szeretne rászoruló gyermekeken is segíteni.

Dóri a verseny ideje alatt többször került mélypontra, ám az eredményhirdetés pillanatában könnyes szemmel borult Rácz Jenő séf nyakában. A győzelem után egy hosszabb Instagram posztban mondott köszönetet, ahol külön kiemeli a séfet, aki nélkül saját bevallása szerint nem sikerült volna diadalmaskodnia.

„Megnyertük!!Nem tudom elhinni, amikor beléptem ebbe a konyhába álmodni sem mertem erről! Nem sikerült volna a séfem nélkül, drága @chefjenoracz nagyon köszönök neked mindent!! Köszönöm @fordos_ze , @sarkozi_akos a rengeteg építő kritikát . Köszönöm @adrienneroka ,hogy olyan ellenfél voltál, akihez nagyon kellett küzdenem,hogy felzárkózzak! Köszönöm az egész piros csapatnak, külön @santalaci , @sipostomika , @rekarubint , @gerendasy_gabor és mostmár tiszteletbeli piros tagként @rippelferi . Nem lehetek elég hálás @tcsabii -nak és a családomnak, hogy kibírtátok velem ezt a hosszú időszakot és,hogy támogattatok.köszönöm @robert.juhasz.5070 a rengeteg tippet. Hálás vagyok,hogy ennyien velem voltatok és drukkoltatok.”

 

 

Megnyertük!!Nem tudom elhinni, amikor beléptem ebbe a konyhába álmodni sem mertem erről! Nem sikerült volna a séfem nélkül, drága @chefjenoracz nagyon köszönök neked mindent!! Köszönöm @fordos_ze , @sarkozi_akos a rengeteg építő kritikát . Köszönöm @adrienneroka ,hogy olyan ellenfél voltál, akihez nagyon kellett küzdenem,hogy felzárkózzak! Köszönöm az egész piros csapatnak, külön 🙏 @santalaci , @sipostomika , @rekarubint , @gerendasy_gabor és mostmár tiszteletbeli piros tagként @rippelferi . Nem lehetek elég hálás @tcsabii -nak és a családomnak❤ ,hogy kibírtátok velem ezt a hosszú időszakot és,hogy támogattatok.köszönöm @robert.juhasz.5070 a rengeteg tippet. Hálás vagyok,hogy ennyien velem voltatok és drukkoltatok. 🙏🙏🙏 #👩‍🍳 @akonyhafonok @rtlmagyarorszag

5,304 Likes, 224 Comments – SztarenkiDora (@sztarenkidori) on Instagram: „Megnyertük!!Nem tudom elhinni, amikor beléptem ebbe a konyhába álmodni sem mertem erről! Nem…”


 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?