Belföld, Hírek

Ezt a hírhedt magyar gyilkos nőt keresik – Ennyi nyomravezetői díjat ajánlott fel a rendőrség annak, aki segít rátalálni

Nyomravezetői díjat ajánl a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság annak, aki információval tud szolgálni Magyarország rettegett női gyilkosa, Sz. Sándorné J. Zsuzsanna jelenlegi tartózkodási helyéről – írja a Police.hu.

 

 

 

 




 

A nőt még 2012-ben ítélték el tizenkét évre, amiért párjával együtt meggyilkolt egy görög férfit, tavaly decemberben pedig feltételesen szabadlábra helyezték, azonban megszökött a pártfogói felügyelet alól.

Sz. Sándorné hosszú ideig Görögországban dolgozott, ám 2003-ban a helyi rendőrség illegális munkavégzés miatt kiutasította az országból. Húga útlevelével aztán visszatért, majd prostitúció miatt kellett felelnie. Ekkor ujjlenyomatot vettek tőle, amelyet a testvére adataival párosítottak.

2006-ban a kétéves börtönbüntetés elől menekülő férje, Sz. Sándor csatlakozott feleségéhez, majd együtt kerestek munkát Korinthosz városában, ahol egy helyi férfi szállást kínált nekik. Egy alkalommal a görög férfi közeledni próbált a nő felé, aki azonban ellenállt és többször meg is rúgta. A hazaérkező férj betársult a dulakodásba, félholtra vert szállásadójukat pedig kikötözve a fürdőszobában hagyták.

A házaspár ezután Olaszországba menekült, majd Magyarországra utazott. Zsuzsa végül feladta magát, miután a nyomozás során a húgát gyanúsították a gyilkossággal, mivel testvére az ő útlevelét használta korábban.

 

 




 

 

A rendőrség most figyelmeztet, hogy Sz. Sándorné azóta többször megváltoztatta külsejét, korábban feketére és vörösre is festette a hajszínét, legfrissebb fotóján azonban már szőkén szerepel. A rendőrség nyomravezetői díjat ajánl annak, aki információval elősegíti a nyomozást és a keresett személy felkutatását.

Jelenleg nem tudni, pontosan hol tartózkodik, feltehetően most is Görögországban lehet.

A hatóság bruttó 500 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánl fel annak, aki használható információval tud szolgálni Szabó Sándorné hollétét illetően. A segítséget és a nyomravezető személyét a rendőrség bizalmasan kezeli, és ha szükséges, intézkedik a tanú védelemének biztosításában. A díjkitűzés visszavonásának jogát a hatóság fenntartja.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a lakosságot, hogy aki bármilyen, a nyomozást elősegítő információ birtokában van, keresse a A Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon. Névtelenül a 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán ehető bejelentés, vagy a 107, 112 segélyhívók valamelyikén. Bejelentés e-mailben a [email protected] címen tehető.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?