Celeb / Híresség

Összecsomagolt és Budapestre költözött Gáspár Bea. Csúnyán megsértette Győzike

Őszintén elárult mindent.

 

 

 

 

 




 

Gáspár Bea egykor a Győzike-show cserfes Bea asszonya volt, mára pedig A Konyhafőnök VIP megnyerése után nem sokkal sikeres üzletasszony lett. Óriásit fordult az élete, versenyekre hívják zsűrizni, rengetegen követik közösségi oldalán, örömmel várják élő bejelentkezéseit, és nemrég megjelent szakácskönyvét viszik, mint a cukrot.

Rengeteg rajongója mellett persze, néhány irigy rosszakarója is van, akik azt rebesgetik, férje, Győző féltékeny Bea sikereire. A realityhős azonban tagadja, hogy ez így lenne: – Nem vagyok az, örülök a sikerének, hiszen ő az én vérem. Neki felfelé ível a karrierje, istenem. Én is voltam nagyon népszerű, erre építettem az életemet. Ő meg arra építette az életét, hogy Gáspár Győző felesége legyen – magyarázza a showman a Sorry!magazinnak, és Bea sikerének titka mellett azt is elárulta, hogy miért szégyelli magát:

 

 

– Egy szóval tudnám jellemezni Gáspárné Balla Beáta karrierjét: alázat. Nagyon szégyellem magam, mert eleinte nem hittem benne. Amikor bekerült A Konyhafőnökbe, úgy döntött, hogy azt az időt, amíg forgattak, Budapesten tölti. Összecsomagolta a ruháit, mire én azt javasoltam: ne pakoljon sokat, mert a második adásnál kiesik. Megsértettem őt, de nézzük a jó oldalát: adtam neki egy lökést, így ő annál jobban akart teljesíteni. Megnyerte, majd, amikor hazahoztam, nagyon szomorú voltam, amiért megbántottam őt.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?