Celeb / Híresség

Király L. Norbi volt a 2010-es X-Faktor felfedezettje – Ma már rá sem ismernél

Király L. Norbi a 2010-es X-Faktor harmadik helyezettje volt.

 

 

Az X-Faktor első évada 2010-ben robbant be az RTL Klub csatornáján. A tehetségkutató pillanatok alatt az ország kedvence lett, az ott felfedezettekért pedig hétről hétre izgulhattak a tévénézők. A műsor egyik legnagyobb meglepetése a kissé érces hanggal rendelkező Király L. Norbi volt. Amikor a válogatón legelőször színpadra lépett, sokan megmosolyogták az akkor még csak 22 éves kaposvári fiatal megjelenését, de, amint énekelni kezdett, mindenkit levett a lábáról. Természetesen az élő show-ba is bejutott, végül pedig a harmadik helyen végzett.

Király L. Norbi sokat változott

Az X-Faktor ideje alatt Király L. Norbi ünnepelt sztárrá nőtte ki magát, őt tartották a műsor egyik legnagyobb reménységének. Nem is csoda, hogy a műsor alatt elhangzott dalait tartalmazó albuma pár nap alatt platinalemez lett. 2011-ben már saját dallal, illetve albummal is jelentkezett. A magánélete is sínre került, 2012-ben összeházasodott kedvesével, Nikivel, aki egy kisfiúval ajándékozta meg őt ugyanebben az évben, de 2014-ben elváltak útjaik. Ma már nem a showbiznisszel keresi a kenyerét, sofőrként dolgozik.

 

 

 

 

király-l-norbi-régen-és-most

 

 

 

 

Ennek ellenére a zenélést nem adta fel, továbbra is szeretné zenei karrierjét építeni, ugyanúgy jár fellépni, de erre már csak hétvégén jut ideje. A 29 éves énekesnek nemcsak az életében történtek változások, hanem a külsejében is.

A haját leborotválta, még több tetoválást csináltatott, a fogait rendbe tetette, és a sport is az élete részévé vált: 2017-ben arról cikkeztek, hogy kigyúrta magát.

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?