Celeb / Híresség

Külön költöznek? Összebalhézott Gáspár Győző és Bea

„Menj vissza a sok bolond közé!” – ehhez hasonló mondatokat vágott Gáspár Győző élő adásban felesége fejéhez.

 

 

 

Tavaly november óta Budapesten él Gáspár Győző és Gáspár Bea, akik a magas rezsiárak és lányaik miatt döntöttek úgy, hogy egy időre otthagyják salgótarjáni családi házukat. A családi idilljük azonban nem tartott sokáig a nagyvárosban, Bea nagyon hazaköltözne, Győző azonban maradna még.

Azért jöttünk fel ide Budapestre – és mindenképpen egy bútorozott lakást kerestünk – mert a férjem is és én is úgy gondoltuk, hogy ide köt minket az élet, mert a lányaink is itt vannak, jobb lesz nekünk itt  – árulta el a TV2-nek költözésük okát Bea.

Az idilljük azonban nem tartott sokáig, Bea asszony ugyanis öt hónapnyi budapesti tartózkodás után a Mokkában bejelentette: hazaköltöznek Salgótarjánba. Döntése okát meg is indokolta a nézőknek, Győző legnagyobb bánatára.

Nem bírtuk megszokni. Hiányoznak a terek, itt semminek nincs úgy helye. Nagyon sok olyan dolog hiányzik otthonról Győzőnek is meg nekem is, ami a mindennapjainkat kerekké tette  – vallotta meg csalódottan.

Bea asszony úgy érzi rájött arra is, hogy jobb, ha szabadon hagyják lányaikat élni az életüket, és nekik is jobbat tesz, ha megkezdhetik élni a nyugalmasabb éveiket kettesben. Győző azonban egy szavával sem ért egyet, elégedetlenségének pedig hangot is adott ráadásul élő adásban.

Nekem semmi nem hiányzik, én örülök, hogy itt vagyok, az, hogy Beának nem tetszik, ő menjen egyedül haza, én nagyon jól érzem magam Budapesten. Nem tudom, hogy mit nyavalyog, neki semmi nem jó, semmi nem tetszik, már meg van kergülve egy kicsit

Győző ezek után határozottan kijelentette Beának, hogy nyugodtan menjen vissza a ˝sok bolond közé˝, ő azonban nem szeretne vele tartani.

forrás: ripost.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?