Celeb / Híresség

Valóra vált Curtis nagy álma, nem hiszi el, mi történt vele csütörtök este!

A magyar rapper Instagram oldalán számolt be arról, hogy sikerült találkoznia nagy kedvencével, Xzibittel az amerikai rapper budapesti fellépése után – írja a 24.hu.

 

 

 

 




 

Az újpesti fenegyereknek sikerült közös képet is készítenie a világszerte ikonnak számító előadóval, amit a következő szöveggel osztott meg a közösségi oldalán:

„Életem egyik legszebb estéje volt a tegnapi. Gyerekkorom meghatározó ikonja itt lépett fel Budapesten és a színpad széléről tudtam végignézni a műsorát. Igazából már ezzel is megelégedtem volna de az, hogy a show után tudtam vele pár szót váltani, le tudtam vele kezelni és készíteni tudtam egy fotót, mindennél többet jelent. Este teljesült egy újpesti kiskölyök álma. Hatalmas tisztelet a valaha élt egyik legnagyobb rappernek: @xzibit -nek!”

 




 

Életem egyik legszebb estéje volt a tegnapi🙏🏼😊 Gyerekkorom meghatározó ikonja itt lépett fel Budapesten és a színpad széléről tudtam végig nézni a műsorát.Igazából már ezzel is megelégedtem volna de az ,hogy a show után tudtam vele pár szót váltani,le tudtam vele kezelni és készíteni tudtam egy fotót mindennél többet jelent. Este teljesült egy Újpesti kiskölyök álma🙏🏼👑🎤💜 Hatalmas tisztelet a valaha élt egyik legnagyobb rapperének: @xzibit -nek! #xzibit #westcoastrap #rap #hiphop #legend #x #paparazzi

6,042 Likes, 47 Comments – @curtis4ker on Instagram: „Életem egyik legszebb estéje volt a tegnapi🙏🏼😊 Gyerekkorom meghatározó ikonja itt lépett fel…”

 

 

 

 

 forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?