Celeb / Híresség

Hatliternyi folyadékot szívtak le az orosz Popeye bicepszéből, mert már életveszélyben volt

Kicsit túltolta a petróleummal felpumpált bicepszeket, ezért végül kés alá kellett feküdnie a trashcelebnek.

 

 

 

 

 




Bár orvosai már évek óta unszolták, most sikerült meggyőzni a 23 éves Kirill Tereshint, hogy a veszélyes anyagokkal telefecskendezett karja komolyan veszélyezteti az életét – írja a Mirror.

Az orosz férfi azzal szerzett nem túl dicső hírnevet magának, hogy a világ legnagyobb bicepszeire hajtott, ám nem a konditeremben próbálta elérni a kívánt méretet, hanem mindenféle veszélyes anyagok befecskendezésével pumpálta fel karjait.

Bár először az terjedt el, hogy Synthollal lövi magát, később ezt megcáfolták, valójában petróleummal fújta fel karjait, amelyről talán nem kell túlzottan sokáig magyarázni, hogy mennyire káros az emberi szervezetbe juttatva.

 

Ну что войны как вам плечи , аххахаха 2 тренировка только

14.9k Likes, 1,332 Comments – Кирилл Терешин – Руки Базуки (@ruki_bazuki_official) on Instagram: „Ну что войны как вам плечи , аххахаха 2 тренировка только”


Tereshin azonban nem törődött ezzel, hiába mondták az orvosai, hogy amputációval, sőt halállal is végződhet a férfi mániája.

Most azonban mégis kés alá feküdt, összesen hatliternyi zselés anyagot távolítottak el a karjából.

 

 

 

 

 

 

 

A kétórás beavatkozás alatt a roncsolt szövetek nagy részét eltávolították, ám orvosai szerint még egy sor műtét vár a férfira.

Abban, hogy végre hajlandó volt kés alá feküdni nagy szerepet játszott Alana Mamaeva, aki az elfuserált plasztikai operációk áldozatait karolja fel, ő beszélte rá a 23 éves exkatonát a műtétre, sőt, pénzt is gyűjtött rá. Tereshin ugyanis korábban azt nyilatkozta, ha akarná se tudná kifizetni a műtétet. A férfinak már komoly fájdalmai voltak, gyengeségre panaszkodott és magas lázzal is küzdött, karjai több helyen elszíneződtek.

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?