Celeb / Híresség

Alekosz lenne Vadon Jani utódja a Rádió 1 reggeli műsorában: „Hajlandó vagyok nagy tisztelettel beülni János helyére”

Alekosz sem hagyta szó nélkül Vadon János azon bejelentését, miszerint távozik az ikonikus műsorvezető triászból, és januártól nem dolgozik tovább a Rádió 1-nél. A botrányhős rögtön lecsapott a lehetőségre, kijelentve: szívesen beülne a távozó rádiós helyére.

 

 

 

Mint ahogy arról a Blikk is beszámolt, Vadon Jani hétfőn jelentette be a Balázsék című műsorban, hogy januártól más irányt vesz a karrierje, és a jövő év elejétől elköszön a Rádió 1 hallgatóitól. A döntést több kollégája is kommentálta már: Rákóczi Feri, majd a Bochkor stábja is megható üzenettel búcsúztatta a szakembert.

Nagy Alekoszhoz is elért a hír a távozásról, aki többször beszélgetett már a rádiósokkal, ebből adódóan ő is szomorúan vette tudomásul Vadon Jani döntését.

Szomorúan hallom!! hogy a Jani kiszáll a csapatból. Jánost én kimondottan kedveltem, és úgy vélem, a szimpátia kölcsönös. Beszélgetéseinkkor mindig váratlanul emelte ki a legfőbb tulajdonságaimat, legyen az a sakk, vagy éppen a testépítés” – olvasható a Facebook-oldalán megosztott bejegyzésben. Alekosz „a rádiózás királyaként” méltatta Vadont…

Vadon Jani a rádiózás Zámbó Jimmyje. Ő a KIRÁLY. Ki most visszavonul. Az idő tehát elérkezett. Most lépni kell.. amíg fel nem bukkan egy Sramek-féle, és el nem bitorolja azt a mérhetetlen!! szellemi örökséget, amit a kicsi nekünk hátrahagyott

– emelte ki, majd rátért a lényegre, miszerint szívesen lenne ő a triász új tagja Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc mellett.

A kialakult, egyben soha vissza nem térő helyzetben megragadom az alkalmat, és felajánlom! Hajlandó vagyok nagy tisztelettel beülni János helyére, és konzekvenciámmal kiegészíteni a megbontott hármast. A változás lehetőség a fejlődésre

 jelentette ki Alekosz, majd kiemelte, hogy a tévé és az internet meghódítása után szívesen bevenné a rádiót is a portfóliójába, tehát jöhetne „Alekosz az éterben”.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?