Celeb / Híresség

Nem akarnak balhét – Ügyvédje kíséri L.L. Junior egykori kedvesét fia temetésére

Jogi képviselőjével érkezik majd gyermeke temetésére L. L. Junior egykori kedvese, Csilla, így biztosítva a békés szertartást.

 

 

 




Ma délben helyezik végső nyugalomra Dávidkát, L. L. Junior és H. Csilla 3 éves gyermekét, akit szombaton délután gázoltak halálra Zuglóban. A kisfiút a Fiumei úti sírkertben gyászolják majd a családtagok és a rajongók is, akiket az énekes tervei szerint kordonnal választanak el. A teljesen fehér szertartáson részt vesz többek közt a Gáspár család, Kökény Attila és Mága Zoltán is, aki hegedül a kisfiú emlékére. Az elmérgesedett viszonytól tartva a rapper egykori párját ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor kíséri majd, bizonyára attól félve, hogy a temetésen is elszabadulnak majd az indulatok, amint az korábban a közösségi oldalaikon történt.

 

KAPCSOLÓDÓ:

 


 

 

„A béke és nyugalom érdekében – ügyfelem kérésére – együtt érkezünk majd a kisfia temetésére, és mint a jogi képviselője, végig mellette leszek. Az édesanya szeretne méltó módon búcsút venni a gyermekétől. Az acsarkodásnak, bántásnak, fenyegetőzésnek itt nincs helye, szeretnénk is ezt megelőzni” –nyilatkozta a férfi a Borsnak.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?