Celeb / Híresség

Vajna Tímea már javában csomagol, januárban végleg otthagyja a budai luxusvillát

Andy Vajna özvegye már novemberben Amerikába költözik, év elején csak egy rövid látogatásra jön vissza Magyarországra.

 

 

 

 

 




Blikk azt írja, Vajna Tímea januárban végleg elhagyja a budai luxusvillát, ahol néhai férjével, Andy Vajnával élt 2013 óta.

Korábban mi is megírtuk, hogy az özvegy már a karácsonyt is Los Angelesben tölti. Meg akarja szerezni ugyanis az amerikai állampolgárságot, ehhez pedig az kell többek között, hogy egy évig folyamatosan ott tartózkodjon. Tímea novemberben már utazik, csak jövő év elején tér vissza átmenetileg a kétszintes, kétezer négyzetméteres villába.

Az épületet korábban bérelték, az özvegy most már nem akar szerződést hosszabbítani, bár bevallotta: hiányozni fog neki a hely, ahol élete legmeghatározóbb éveit töltötte.

„Az ünnepeket Amerikában töltöm egyedül, és már most rettegek tőle, ráadásul az állampolgárság megszerzése miatt egy évig nem is jöhetek majd vissza Magyarországra. Szerencsére Los Angelesben sem leszek teljesen egyedül, mert ott vannak Andy barátai, akikkel én is jóban vagyok, így ha kérdésem van vagy tanácsra szorulok, lesz kihez fordulnom” – nyilatkozta a lapnak.

Azt is mondta, hogy Amerikában egyelőre nincs saját lakása, de bízik benne, hogy egy éven belül már nem csak átmeneti lesz a lakhatása a tengerentúlon.

Kinti terveiről azt mondta: szeretné az amerikaiakkal is megismertetni a fánkjait, Los Angelesben is nyitna egy fánkozót. Emellett azon dolgozik, hogy tető alá hozzák a Puskás-filmet, amit Andy Vajna álmodott meg a halála előtt. Szeretne az ingatlanbizniszbe is beszállni, folytatná a színi iskolát és különböző alapítványoknak segítene.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?