Celeb / Híresség

Pumped Gabo akadémiát nyit nyüzügéknek

Egyre több helyről halljuk azt az üzenetet manapság, hogy szeresd önmagad, illetve fogadd el a tested úgy, ahogy vagy. Úgy tűnik, Pumped Gabo nem áll be a sorba, hanem arról nyilatkozik, hogy vékonynak lenni milyen rossz, és arra buzdít, hogy a „nyüzüge”, „nyeszlett” srácok gyúrják ki magukat. Erre a célra akadémiát is nyit a Blikk információi szerint. A 23 éves realityszereplő többek között a következőt nyilatkozta arról, hogy ő hogyan élte meg saját átalakulását:

 

 

 

 

 




 

Én is voltam nyüzüge, és tudom, hogy milyen rossz érzés a tükörbe nézni. Ha most belenézek, akkor egy helyes, erős és elszánt férfit látok, nem pedig egy nyeszlett kisfiút. Szerintem sokaknak tudok majd segíteni az akadémián, ahol tanácsokat adok, hogyan kell jól edzeni és mit kell ahhoz csinálni, hogy úgy nézzen ki valaki, mint én.

Pumped Gabo a lelki hátteret és a pszichológiát is emlegeti nyilatkozataiban, elismerve, hogy az utóbbi nem éppen a szakterülete, mindenesetre aki úgy érzi, hogy a problémáit az fogja megoldani, ha Pumped Gabo klónjává válik, keresse majd fel az akadémiát!

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?