Celeb / Híresség

„Május 1-jén még halálosan szerelmesek voltatok. 17 nap alatt mi változott?” – Szabó Zsófi és Shane Tusup kapott hideget-meleget váratlan szakításuk miatt

Két hete még tombolt a szerelem.

 

 

Instagram-posztban közölte Shane Tusup és Szabó Zsófi, hogy felbontották eljegyzésüket.

A páros novemberben vállata fel kapcsolatát, a karácsonyt már mindkettejük családjával együtt töltötték. Az eljegyzésre idén februárban került sor, sőt, egy interjúban már azt is sejtetni engedték, hogy idén összeházasodnak.

Szabó Zsófi és Shane Tusup most nagyjából egy időben közölt egyenposztjukban jelentették be (Zsófiét IDE, Shane-ét IDE kattintva olvashatjátok), ezt írták:

„Szeretnénk a saját oldalunkon elmondani a minket követőknek, hogy eljegyzésünket Zsófival felbontottuk. Sehol sem szeretnénk erről nyilatkozni, ezért megkérünk mindenkit, hogy ezt tartsák tiszteletben.”

Két és fél hete, anyák napján Shane még egy olyan posztot osztott meg az Instagramon, ahol kiemelte: annak idején Zsófi anyai oldalába szeretett bele, és élete szerelmének tartja a színésznőt.

A rajongókat érthető módon teljesen összezavarta a hirtelen szakítás, volt, aki sajnálta, volt, aki számított rá, és bőven voltak, akik alaposan beolvastak a párnak, amiért a nagy szerelmet mindenhol világgá kültörték, de a szakítás már hirtelen „magányügy” lett. Íme néhány komment:

„Sajnálom, hogy így alakult! Ragyogtatok egymás mellett. Legyen neked, nektek ez egy szép, szerelmes emlék, az összes tanításával!”

„Újabb leszedendő tetkó…”

„Bezzeg az eljegyzésről, mindenről több oldalas cikk van, de a szakítás már magánügy?!”

„Bezzeg amikor minden szupi volt, akkor jó volt a címlapon lenni. Ha elbaxodik akkor meg nem nyilatkozunk, mert az nem a közönségre tartozik…”

„Május 1-jén posztolt képed alapján még halálosan szerelmesek voltatok. Mi változott meg ebben a 17 napban?”

„Ez gyorsabb volt, mint gondoltam.”

forrás: sassy.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?