Celeb / Híresség

10 év után új melleket csináltatott magának Rubint Réka – fotók

A fitnesszguru hosszú idő után újra kés alá feküdt.

 

 

Bár Rubint Réka alakja és egészsége tökéletesítésének érdekében elmondhatatlanul sok időt tölt különböző edzőtermekben, sosem titkolta, hogy ahogy sokan mások, szülés után ő is egy szépészeti beavatkozás mellett döntött, és megcsináltatta a melleit.

A tíz évvel ezelőtt végrehajtott műtét tökéletesen sikerült, ám mivel ennyi idő után mindenki számára ajánlott újra kés alá feküdni, illetve a rengeteg teendő miatt Rékának nem volt ideje betartani a szükséges pihenő idejét, most úgy döntött, eljött az ideje az újabb beavatkozásnak.

„Dr. Krasznai Zsoltot közel 17 éve ismerem és mérhetetlenül precíz, profi plasztikai sebésznek és nagyszerű embernek tartom!

Korábban megkaptam a ‘műnő’ jelzőt, mert vállaltam, hogy a szülést követően meg lett plasztikázva a mellem.



Vállaltam, mert ez is én vagyok. Nincs ebben semmi különös. A mell egy épp olyan testrész, amit életmóddal nem – vagy kevésbé – lehet korrigálni, növelni vagy szebbé tenni.

Nos! 10 év után elérkezett a csere ideje és tegnap délután sikeresen meg is történt A korábbi implantátummal nem volt semmiféle problémám, az eltelt idő miatt volt időszerű a csere.

Szeretném megköszönni Krasznai doktornak és csapatának a PROFIZMUST és azt, hogy szinte egyáltalán nincs fájdalmam! Ez egyszerűen hihetetlen!

Zsolt legendásan híres erről és ez most is így történt. Aki járt már itt, az pontosan tudja, h miről beszélek.

S hogy miért most történt a csere?

Mert 2 edzés és tábor között most tudtam időt szakítani arra, hogy az előírt pihenèsi időt betartsam.

December 28-tól január 10-ig lesz a következő Alakreform-táborom a Seychelle-szigeteken, addigra a régi leszek.

Drága Zsolt! Köszönök mindent! A rugalmasságodat, profizmusodat és a barátságodat!” – számolt be a történtről közösségi oldalán a családanya.




 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?