Celeb / Híresség

Gáspár Bea megtette az első lépést a nagy úton: ez sokakhoz eljut majd

Megírta első szakácskönyvét a Győzike-show után ismertté váló Bea asszony. A Konyhafőnök VIP korábbi győztese nemcsak recepteket rejtett el a Bea konyhájában, hanem egy új, eddig ismeretlen oldala is kirajzolódik az oldalakon. Gáspár Bea (45) a Blikknek elárulta, családja is segített, mi kerüljön be a könyvbe.

 

 

 




 

Régi álma vált valóra a szakácskönyvvel?

– Igen, bízom benne, hogy olyan jó lesz a fogadtatása, mint amilyen szeretettel készült! A mennyei fogások tökéletes elkészítéséhez ugyanis nem elég, ha pontosan követjük a receptet. Azt vallom, ha valamit szeretettel készítünk, az sokkal finomabb lesz.

Mi alapján válogatta össze a recepteket?

– Azokat gyűjtöttem össze a BOOOK Kiadó gondozásában megjelent kötetben, amelyeket nemcsak szívesen főzök, hanem örömmel is fogyasztok. A kötet mottója: tradíció új köntösben, amely a hagyományos magyar és roma konyha ötvözetének újragondolására utal. A könyvben található receptek között vannak gyerekkori kedvencek, és olyan ételek is, amelyeket gyakran készítek háziasszonyként.

Családján tesztelte az ételeket? Beleszólhattak, hogy mi kerüljön végül a kötetbe?

– Rendszeresen esznek a főztömből, így nem kellett semmit tesztelnem. Evelin mai napig a konyhaművészetem legnagyobb rajongója, Virág lányom viszont válogatós, ő a legfőbb kritikusom. Ha valami neki is ízlik, akkor tudom, az tényleg jól sikerült. Néha feltettem a családomnak a kérdést, mi kerüljön még a kötetbe, olyankor záporoztak az ötletek: így került be Evelin kedvence, a fehércsokoládés répatorta.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?