Celeb / Híresség

Ördög Nóra is megkapta a koronavírus elleni oltást: nem akármilyen képpel jelentette be a hírt – fotó

Megkapta a koronavírus elleni védőoltást Ördög Nóra!

 

 

 

 


A Blikk korábban már beszámolt arról, hogy a 39 éves műsorvezető a közösségi oldalukon a rajongóinak elmondta, hogy férjével Nánási Pállal az orosz vakcinát, a Szputnyik V-t fogják megkapni. „Igazából az volt, hogy a háziorvos megkérdezte, hogy jó-e nekünk a Szputnyik, mert abból van. Mi azt mondtuk, hogy bármi jöhet, csak legyen. Ha másnak nem kell a Szputnyik, nekünk jó lesz” – mondta néhány napja a videóban Nóra.

A házaspár húsvéthétfőn kapta meg a várva várt oltást. Nánásiék a koruk miatt nem gondolták, hogy hamar sorra fognak kerülni.

A Junior Prima díjas televíziós személyiség nemrég osztott meg egy fényképet a közösségi oldalán, ahol tisztán látható, hogy mint mindenki más, ő is visszavágyik a régi, korlátok nélküli élet örömeihez. A mostani alkalommal egy közös képet rakott ki a követői számára, ahol gyermekével látható egy tengerparton.

Mintha egy másik élet lett volna… – írta a posztjában Nóra, aki a szöveg végére írta, hogy #oltakozva, ezzel jelezvén, hogy férjével megkapták a vakcinát.


 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?