Celeb / Híresség

„Így még soha nem aláztak meg” – Százak szidták kórusban Győzikét és családját

Zengett a vendégszektor, sápadt arccal néztek egymásra a Ferencváros–Debrecen NB I-es labdarúgó-mérkőzésen azok, akik a VIP-páholyban foglaltak helyet. Gáspár Győzőre és családjára áradt a gyűlölet, akik – pechükre – túl közel foglaltak helyet a vendégszektorhoz, a hajdúsági drukkerek pedig hamar megtalálták a Romantic frontemberét.

 

 

 

Pedig futballünnep is lehetett volna, hiszen 12 ezer 800-an gyűltek össze az élvonalbeli focibajnokság rangadójára, ráadásul a meccs is kimondottan élvezetes volt, mégsem örült mindenki az átélt élmenyeknek.

– Még el sem kezdődött a meccs, máris kiszúrták a lelátón – mesélte a Blikknek egy informátor, aki nem messze Győzőéktől foglalt helyet.

A kórus egyre erősebb és hangosabb lett, s volt időszak, amikor a hazai tábor is hangját elnyomta a skandálás:

„Mocskos cigány, büdös cigány, fideszes cigány. Majd jött a következő rigmus: Győzike, Győzike, fideszes g*cike” – szóltak a gyűlölködő rigmusok az információink szerint 450 fős debreceni tábor felől. Bár a Groupama Aréna hangosbeszélője felhívta a lelátó népének figyelmét a sportszerű szurkolásra, hiába.

A debreceni tábor nem kímélte Gáspárékat /Fotó: dvsc.hu

– Szürreális volt a jelenet, sokan nagyon kellemetlenül érezték magukat, nem csak Győzőék – fogalmazott lapunknak egy másik szurkoló. – A VIP-szektorban nagyon sokan voltak, korra, nemre nézve nagyon vegyes volt a kép, de mindenki fel volt háborodva. Ám hiába néztek rosszallóan vagy válaszoltak néhányan a skandálóknak, ettől nem változott a helyzet, pedig hamarosan megérkeztek a biztonságiak is.

A lelátón történtekkel kapcsolatban kerestük a Ferencváros és a Debrecen sajtóosztályát is, ám cikkünk élesítéséig nem reagáltak a kérdéseinkre. A Blikk kereste Gáspár Győzőt, ám csak szűkszavúan nyilatkozott, elárulva, szomorú, hogy ezt át kellett élnie.

 Így még soha nem aláztak meg – jelentette ki a showman. – Én szurkolni mentem, nem kiabálni. A pályán nincs gyűlölet.

Úgy tudni, nemcsak a Romantic együttes frontemberét érintették mélyen a gyűlölködő rigmusok, hanem a családját is, hiszen Győző a feleségével, Beával és a két lányukkal, Evelinnel és Virággal vett részt a focimeccsen.

– A lányok megdöbbentek a tapasztaltaktól, hiszen korábban erre nem volt példa. A lefújás után még sokáig téma volt közöttük, hogy mit éltek át – mondta a Blikknek a család egyik ismerőse.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?