Belföld, Hírek

Drasztikus változás az időjárásban. Érkezik a -10 fok! Már a dátum is megvan – ekkor tör be a borzasztó hidegfront az országba:

Még mindig nehéz napirendre térni az október végi nyár felett, de a meteorológusok már látják a vénasszonyok nyarának végét. A valódi lehűlés erős északi széllel érkezik október 28-a után: addigra a 15 fokot sem éri el a nappali hőmérséklet, és a hajnali fagyok is visszatérnek. Az egyelőre bizonytalan előrejelzések szerint a hónap végén akár -10 fokra is számíthatunk – írja a Bors.

 

 

 

 

 

 




Nézzük meg a következő pár nap előrejelezését is :

Szerdán délelőtt a ködfoltok helyenként csak lassan szűnnek, és megemelkedve rétegfelhőzet is képződhet belőlük, de máshol sok napsütés melegíti a levegőt. Csapadék nem lesz. Délután gyengén felhős, derült lesz az ég, csapadék nem várható. Időnként megélénkül a szél, 21, 26 fok közé melegszik a levegő.

Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásáról a Meteo Klinika oldalán olvashat.

Csütörtökön délelőtt a szélvédett tájakon csak lassan szűnik a párásság, máshol napos idő lesz. Csapadék nem várható. Délután általában gyengén felhős, derült lesz az ég, csapadékra nem kell készülni. Megerősödik a déli szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 21, 26 fok között alakul.

Pénteken délelőtt a ködfoltok megszűnnek, sok napsütés várható. Csapadék nem várható. Délután szinte felhő sem lesz az égen, csapadékra sem kell készülni. Az északi szél élénk lesz. 19, 24 fok között tetőzik a hőmérséklet.

 

 

 

 

 

 

Szombaton a reggeli órákban köd képződhet, napközben gyengén felhős lesz az ég. Mérsékelt lesz az északi szél. Kora délután 17, 22 fok várható.

Vasárnap folytatódik a napsütéses idő, csapadék nem lesz. A délnyugati szél mérsékelt lesz. 16, 21 fokra melegszik a levegő.

Hétfőn megnövekszik a felhőzet, északnyugat felől egyre többfelé lehet eső. Megélénkül az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13, 18 fok között alakul.

Kedden erősen felhős, borult lesz az ég. Többfelé várható eső, zápor. Megerősödik az északnyugati szél. 7, 12 fok között tetőzik a hőmérséklet.-írja az idojaras.hu

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?