Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Hódi Pamela megtörte a csendet: megható poszttal búcsúzott Berki Krisztiántól

A mai napon életét vesztette Berki Krisztián. A család fájdalma mérhetetlen, s megtört szívvel posztolt a volt feleség, Hódi Pamela is.

 

 

Pénteken reggel váratlanul elhunyt Berki Krisztián. Mint ismert, ma reggel több rendőrautó is állt Berki Krisztián XI. kerületi otthona előtt, s a helyszínre mentőautó is érkezett. A szomszédok, akik már napok óta folyamatos veszekedéseknek lehettek a fültanúi, elmondták, már korábban is voltak a háznál rendőrök.

Hódi Pamela – érthető okokból – eddig nem jelentkezett a tragédiával kapcsolatban, most azonban közzétett egy színszorító posztot az Instagramján, amelyben búcsúzik volt férjétől, Krisztiántól.

Bejegyzésében leírta, abban bízott, hogy Natinak nem kell majd az édesapa nélkül felnőnie, ahogyan neki kellett. Mindig tett azért, hogy a kislánya sok időt töltsön együtt az édesapjával. Mint írja, amikor a lánya szemébe néz, látja azt a tekintetet, ahogy Berki Krisztián és Nati néztek egymásra. Pameláék fájdalma leírhatatlan, ezért türelmet és megértést kért mindenkitől, valamit megköszönte a sok részvétnyilvánítást.

A poszt ITT elérhető.

A történtek helyszínén Berki Renáta is ott volt, aki a könnyeivel küszködve szemlélte az eseményeket.

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?