Hírek

A halálba vetette magát egy 8 éves kisfiú, mert már nem bírta elviselni bántalmazó szülei kegyetlenségeit

Öngyilkos lett egy nyolcéves kisfiú, mert már nem bírta tovább elviselni az évek óra tartó bántalmazásokat.

 

 

 

 

 




Az Anton nevű ukrán gyermeket folyamatosan ütötték-verték a szülei, és lelki terrorban is tartották. A végzetes napon, augusztus 23-án is minden előzetes ok nélkül estek a szülők a kisfiúnak, aki végső elkeseredésében kiugrott a kilencedik emeleti panellakásuk ablakán.

Boy, 8, jumps to his death after ‘years of violent abuse by his parents’

A child has died after jumping from his parents’ flat after years of alleged abuse. The boy, named only as Anton, killed himself after getting home from school on August 23 in Enerhodar, southern Ukraine. Downstairs neighbour, Zhanna said she heard Anton’s parents ripping his clothes and beating him followed by silence, the sound of a child running.


 

 

– Hallottam ahogyan a szülők nekiesnek a kisfiúnak és bántani kezdik. Hirtelen csönd lett, majd a gyerek futni kezdett, néhány másodperc múlva pedig egy nagyon furcsa puffanás szólt kintről. Kinéztem az ablakon, a gyermek ott feküdt a földön. Azonnal mentőt és rendőrséget hívtam – emlékezett vissza a borzasztó eseményekre a család alsó szomszédja.

– Láttam, amikor a szülőkkel együtt hazaér a gyerek. Már akkor is a ruháit tépték és fenyegették. Tíz perccel később a kisfiú már az utcán hevert holtan – monda egy másik ott lakó.

Anton végzetes koponyasérülést szenvedett és a becsapódás pillanatában életét veszítette. A gyermek tanárai szerint a kisfiút mindenért megverték a szülei, és egyáltalán nem érdekel őket a hogyléte. Pszihológussa, Zoya Pershyna azt nyilatkozta róla: Anton nem mutatott olyan jeleket, ami arra engedett volna következtetni, hogy véget akar vetni az életének. Szerinte a helyzet és a bántalmazástól való rettegés miatt annyira kétségbeesett, hogy hirtelen nem látott más kiutat csak a halált.

A rendőrség előállította a két szülőt, hogy kiderítsék valóban ők hajszolták-e halálba a saját gyermeküket. Ha kiderül a bűnösségük hosszú évekig börtönbe zárhatják őket.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?