Celeb / Híresség

Alig ismertünk rá Macaulay Culkinra a friss fotóján – Mintha nem is ő lenne

Igazán furcsa fotót posztolt magáról.

 

 

 

 

Macaulay Culkin az elmúlt évek során nem igazán volt önmaga. A Reszkessetek, betörők! egykori gyereksztárja a drogok és az alkohol miatt nagyon korán megindult lefelé a lejtőn – olyannyira lecsúszott, hogy többször is a halálhírét keltették a lapok.

Így néz ki most Macaulay Culkin

Szerencsére tavaly főnixként támadt fel hamvaiból, teljesen összeszedte magát, újraindította a karrierjét, sőt még egy csinos barátnőt is beszerzett magának a korábbi Disney-sztár, Brenda Song személyében. Úgy tűnt, minden rendben vele, mióta tiszta, azonban újabban ismét elkezdett furcsán viselkedni. Legutóbbi fotóját nem igazán tudták hova tenni a rajongók – szó szerint alig ismertek rá a képen.

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

They're multiplying.

A post shared by Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on

A fotón egy hajpánt van a fején, ami elég zilált külsőt kölcsönöz neki – a karján lógó két, hófehér macskáról nem is beszélve, akik láthatóan nem annyira örülnek a sztárral való pózolásnak. „Többen lettek” – írta a fotója alá. Ezzel a hajszerkezettel még a régi követői sem igazán ismertek rá – többen megkérdezték, hogy mi a helyzet ezzel a frizurával.

„Ember, veled meg mi történt? Újabban az őrült tudósos külsőre hajtasz? Nagyon gáz ez a frizura”, „Jézusom, meg sem ismertelek ezzel a külsővel. Rémes, rémes, rémes. Fésülködj meg, vagy megmondalak az anyukádnak”, „Nem biztos, hogy értem ezt a képet. A frizurát meg pláne. Minden oké veled?” – kérdezték a rajongói a komment szekcióban.

 

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?