Celeb / Híresség

Ilyen szexi volt Gáspár Evelin és Virág a Szerencsekerékben

Gáspár Evelin és Gáspár Virág ezúttal szülők nélkül szerepeltek egy nagy televíziós műsorban, és csak úgy csillogtak, szó szerint is.

 

 

 

Gáspár Virág különösen fiatalon vált országosan ismertté, hiszen pici gyermekként debütált a Győzike Show-ban. Akkor még nem tudta, hogy ez mit is jelent, míg a nővére, Gáspár Evelin már igen.

Mai napig népszerű Győzike családja, Virágot már énekelni is hallhattunk a Szerencsekerék VIP-ban, bár ő is tudja, hogy ebből nem lesz énekesi pálya. Evelin pedig Schobert Larával versenyzett egy fenékrázós játékban.

Nagyon nagy volt a hangulat, a csajok rendkívül csinosan voltak felöltözve. Evelin imádja a divatot, ami jól is áll neki, és az Instagram oldalán sok olyan fotót láthatunk, amiken elegáns ruhákat visel.

Abszolúte ez az ő vonala, és közben szép csendben álomformát hozott össze. Viszont nem akar ennyinél megállni, igyekszik többet és többet kihozni magából, amivel a húgát is folyamatosan motiválhatja.

Természetesen a TV2-es forgatásokra is csinosan, szexin jelentek meg. Evelin gyorsan készített is egy szelfit a stúdióból, ahol Lara és nagyobbik öccse, Schobert Norbi több mint 1 millió forintot vesztettek.


forrás: liner.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?