Belföld, Hírek

Most érkezett: szabadlábon van Berki Krisztián feltételezett dílere

Két gyanúsítottja van annak a büntetőeljárásnak, amely még májusban indult, miután holtan találták Berki Krisztiánt. Szabadságot korlátozó intézkedés jelenleg egyikükre sincs érvényben, ami azt jelenti, hogy az érintettek szabadlábon vannak.

 

 

 

Továbbra is két gyanúsított van Berki Krisztián ügyében, miután az üzletember halálának helyszínén kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök. A Telex a Fővárosi Főügyészségtől megtudta, hogy szabadságot korlátozó intézkedés jelenleg senkire sincs érvényben, tehát az érintettek, Berki feltételezett dílere és egy másik férfi, szabadlábon vannak.

A Blikk is megírta, hogy a BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya május 10-én fogta el K. Istvánt Vecsésen, akinek az otthonában 50 gramm kokaint, jelentős mennyiségű marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket találtak. A 42 éves K. Istvánon kívül egy másik férfit is őrizetbe vettek.

A korábbi információk alapján kokain lehetett Berki lakásán, és feltételezhető, hogy a vecsési férfi adta el neki. A rendőrség ezt az információt egyelőre nem erősítette meg. Mint az köztudott, Berki Krisztiánt májusban találták holtan IX. kerületi otthonában. Az idegenkezűséget kizárták, de hivatalosan még mindig nem közölték, mi vezetett a 41 éves férfi halálához, és volt-e hozzá köze például annak a kábítószergyanús anyagnak, amit nála találtak.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?