Celeb / Híresség

Lil Xan fegyvert rántott egy férfira az utcán, amiért az 2Pac-kal csesztette

A férfi nem sérült meg, de feljelentést tesz.

 

 

 


Lil Xan nem viselte túl jól, hogy egy random járókelő „kis köcsög„-nek hívta egy benzinkútnál, ezért fegyvert rántott a férfira. A Los Angeles belvárosában történt esetet vizsgálja a rendőrség.

 

 
 

 

 

Az egész azzal indult, hogy egy férfi odalépett Lil Xan-hez és a barátnőjéhez, míg ők épp a Mercedes G-Wagonjukba töltötték a dzsúszt, és megkérdezte a rappertől, hogy miért mondta azt anno egy interjúban, hogy 2Pac unalmas. A diskurzus hamar anyázásba fordult és a férfi elkezdett kamerázni. Ezen már látható, hogy az illető kis köcsögnek hívja Xan-t, aki ezt nem viseli valami túl jól és fegyvert ránt a férfira. A férfi amúgy nem ijedt meg a stukkertől, feltételezhetően nem vette komolyan, hogy Xan tényleg bántani akarná. Végül az egész szócsata azzal zárul, hogy Xan benyögi, hogy ő legalább gazdag, elvégre full jó járgánya van, majd magára zárja az ajtót és elhajt.

 

 

 

 

 

A férfi feljelentést tett a fegyverrel való fenyegetőzés miatt.

Xan nem sokkal később Insta Sztoriban tisztázta a helyzetet, hogy habár a média majd biztos megpróbálja ellene fordítani a felvételt, de ő valójában önvédelemből vedte elő a stukit, mivel fenyegetve érezte magát. „Elegem van ezekből a nyomorék old school arcokból, akik még mindig ezen a 2Pac faszságon kattognak, lépjetek tovább és ne egy gyereket csesztessetek„. Xan amúgy 22 éves.

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?