Celeb / Híresség

Iszak Eszti elárulta, féltékeny-e amiatt, hogy Gyurta Danit máig ostromolják a nők

Budapest —Iszak Eszti (33) már koránt sem kap annyi üzenetet férfiaktól, amióta bejelentette, foglalt a szíve, Gyurta Danit (31) viszont továbbra is ostromolják a nők.

 

 

 


A sztárok életében megszokott, hogy a rajongók levelekkel árasztják el őket, és sokszor kapnak ajánlatokat is. A modell-műsorvezető a Life Tv Breaking című műsorában mesélt arról, hogy ezeket az üzeneteket megmutatják egymásnak, hogy elkerüljék a félreértéseket.

„Amióta nyilvános a kapcsolatunk, húsz százalékkal kevesebb az üzenetek száma﷯ahhoz képest, mint ami tavaly volt.﷯Neki sokkal több nő ír, mint nekem férfi. A nők azért belemennek a dolgokba, ráadásul privát üzenetet küldenek, és nekem az a tapasztalatom, hogy miután kiderül,﷯valakinek van párja,﷯azután is írnak. A férfiak ebben picit﷯ egyenesebbek talán – taglalta Eszti, kiemelve, mostani kapcsolatában végre biztonságban érzi magát. „Azért tudok most annyira nyugodt lenni,﷯mert﷯nyitott könyvek vagyunk egymás számára. Nem azzal megy el a napom nagy része, hogy azon agyalok: most vajon mit csinál”.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?