Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

14 év után újra lesz Győzike Show – Itt látható majd a legendás reality

Az év nagy televíziós meglepetése: ősztől ismét nyomon követhetjük a Gáspár család mindennapjait: információink szerint ugyanis tizennégy év után újraindul a Győzike Show. Ám a legendás reality ezúttal nem az RTL-en, hanem a TV2-n megy majd, az viszont még kérdéses, hogy a családtagok közül kik lesznek láthatók a műsorban.

 

 

 

Ki ne emlékezne a magyar tévézés talán leginkább polgárpukkasztó realityjére, ami annak idején nézettségi rekordokat döntött… A Győzike Show úttörő volt a saját műfajában, amit nyíltan vagy éppen titokban, de szinte mindenki nézett. Bár az RTL annak idején nyolc epizódot rendelt be, végül 102 rész készült a műsorból. Ez volt az a produkció, amelynek köszönhetően igazi showmanné vált Gáspár Győző, s tett szert országos hírnévre a felesége, Bea, valamint a két lányuk Evelin és Virág is, akik a kamerák kereszttűzében nőttek fel. A család azóta is folyamatosan szerepel a médiában.

A műsor 2005-2010-ig volt látható heti rendszerességgel az RTL-en, most pedig – információnk szerint – újra visszatér, ám ezúttal a TV2-n. Kerestük a témában Gáspár Győzőt, ám nem szeretett volna nyilatkozni, de a csatorna megerősítette az értesüléseinket.

– A TV2 rendkívül színes programkínálattal készül az őszi szezonra. Ennek egyik fontos eleme a reality, amely műfajban több műsort is láthatnak majd a nézők, hiszen új évaddal jön az Ázsia Expressz, a Séfek Séfe, a Kőgazdag fiatalok. Húsz év után újra jön a Kísértés, illetve – a hír igaz – visszatérnek a képernyőre Gáspárék egy ízig-vérig szórakoztató realityben – állt a közleményükben.

Egy, a csatornához közeli forrás, további részleteket árult el a visszatérő műsor kapcsán.

– A TV2 már egy ideje tervezi az újabb Győzike Show-t, s végül úgy döntöttek, az őszi műsorrendbe tűzik képernyőre. Ha minden igaz, nyáron forgatnak majd, és úgy tervezik, hogy néhány héten át napi rendszerességgel vetítik majd a műsort. Győző és Bea már le is szerződött, ám az még kérdéses, hogy a lányaik, Virág és Evelin szerepelnek-e majd. Velük jelenleg is tárgyal a csatorna – fogalmazott az informátor.

Nem lenne meglepő, ha ezúttal a két Gáspár lány nem vállalná a forgatást, Evelin ugyanis korábban többször vallott arról, hogy amennyi előnnyel, ugyanannyi hátránnyal is járt számára a Győzike Show.

– Mindig azt szoktam mondani, ez a dolog kétoldalú, mint egy érme. Most már próbálom pozitívan felfogni, de akkor természetesen negatív volt a felfogásom, mert a gyerekek kiközösítettek – nyilatkozta.

Bea korábban szintén elmondta, kettős érzései voltak a forgatások során.

– Soha senki nem tudta, mi volt az igaz, mi nem. Ezt senki nem bírja utánunk csinálni… Bohócok voltunk egy olyan színpadon, ahol Győző volt a cirkuszigazgató.

Volt néhány eget rengető balhé vagy éppen drámai fordulat annak idején a show-ban. A nézők Győziékkel együtt aggódtak a család eltűnt kutyája, Buksi miatt, akinek a tetemére nem sokkal később találtak rá. De végigkövethettük azt is, amikor a showmant felkérték, hogy legyen Nógrád megye cigány vajdája, illetve Beával is akadtak balhéik Győző állítólagos hűtlensége miatt.

Bizonyára az új évadban lesz néhány változás, hiszen – amellett, hogy más csatorna és szerkesztői csapat készíti a műsort – eltelt közel húsz év, és már Bea és Győző is teljesen más életet folytatnak. Az viszont garantált, hogy a show ezúttal sem marad el.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?