Celeb / Híresség

Emlékszel Milóra a Való Világból? 14 év alatt ennyire megváltozott

Mi lett velük? Mutatjuk a Való Világ legnépszerűbb szereplőit.

 

 

 
VV Milo, polgári nevén Gyukin Milovan mindössze 18 esztendős volt, amikor megnyerte a Való Világ harmadik szériáját 2004-ben. Miután övé lett a főnyeremény, egyetemre ment, kommunikációt és marketinget is hallgatott, később pedig a Werk Stílus és Kommunikációs Akadémiát is elvégezte, rendező lett belőle.

 

 

A 32 éves, egykori valóságshow-sztárnak bejött az élet, sokáig dolgozott az RTL Klubnál, az Éjjel-Nappal Budapest felvételvezetője is volt. Forgatott egy dokumentumfilmet Diamond Tears from Malawi címmel, mely a mélyszegénységben élő afrikai árvákról szól. Három hétig vették fel, de az utómunkálatokkal együtt vagy fél év kemény munkája van benne, júniusban mutatták be az alkotását a Toldi Moziban – egyébként ez a filmje volt rendezőszakosként a diplomamunkája is. Közösségi oldala jól tükrözi, mennyire szereti a munkáját, és mennyire megtalálta a helyét a világban.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Milo az elmúlt 14 évben, de nemcsak róla, hanem más népszerű Való Világ-szereplőkről is láthatsz régi és mostani képeket.

 

 

 
 

 

 

VV Miló

Image #0

VV Leo

Image #1

Majka

Image #2

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Molnár Anikó

Image #3

VV Ágica

Image #4

 

 

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?