Celeb / Híresség, Érdekes

11 tény a hírességek életéről, amiket ők maguk árultak el őszintén

Liam Neeson tanárként is verekedéssel hívta fel magára a figyelmet. A híres színészek nem csak a filmvásznon élnek kalandos életet: Danny Trejo régen sikeres karriert futott be tolvajként, Liam Neeson pedig komoly problémákkal küzdött, amikor tanárként dolgozott. Az alábbiakban elmondjuk, hogy mi történt ezután. Mai listán olyan tényeket gyűjtöttünk össze a legnépszerűbb színészekről, amik után egészen más megvilágításban látod majd ezeket az embereket.

 

 

 

11 Morgan Freeman mindig egy drága fülbevalót visel magán, hogy legyen mivel kifizetnie a temetését.
Hírességekről tények 018
© Now You See Me / Summit Entertainment

Morgan Freeman egy interjúban bevallotta, hogy mindig olyan fülbevalót visel, ami elég értékes ahhoz, hogy kifizesse a koporsót, ha ismeretlen helyen halna meg. A színész elmondta, hogy pontosan ezért viselték őket a tengerészek is.

10 Liam Neeson tanárként dolgozott, de kirúgták, mert megütött egy diákot.
Hírességekről tények 017
© The Other Man / Rainmark Films

Amikor Liam Neeson vendég volt egy tévéműsorban, elmondta, hogy néhány évig tanárként dolgozott. Egyszer megkérte az egyik 15 éves diákját, hogy a helytelen viselkedése miatt hagyja el az órát, de ahelyett, hogy kisétált volna, a diák válaszul kést rántott. Liam megütötte az iskolás fiút. A hatóságok ezt nem tekintették önvédelemnek, Neesont pedig elbocsátották.

9 Danny Trejo 12 évesen heroint használt és üzleteket rabolt. Most egykori szenvedélybetegeket toboroz a fánkboltjába, hogy adjon nekik egy második esélyt.
Hírességekről tények 016
© Trejo’s Coffee & Donuts / Facebook

Danny Trejo összesen 11 évet töltött börtönben fegyveres rablás és kábítószer-kereskedelem miatt. Ő maga 8 éves korától kezdve drogozott, 12 éves korában pedig erősen heroinfüggő lett. Büntetése letöltése alatt a „12 lépéses anonim drogfüggők” program keretében rehabilitáción vett részt, később Pennsylvania állam bokszbajnoka lett. Aztán Andrej Koncsalovszkij rendező véletlenül meglátta őt, és szerepet adott neki a Szökevényvonat című filmjében.

Azóta Danny nemcsak 200 szerepet játszott különböző filmekben, hanem egy fánkot és kávét árusító kávézóláncot is nyitott. Trejo olyanokat toboroz ide dolgozni, akik túl vannak az elvonón, és új életet akarnak kezdeni drogok nélkül.

8 Nicolas Cage 276.000 dollárért vásárolt egy Tyrannosaurus koponyát, amiről kiderült, hogy lopott volt és vissza kellett adnia.
Hírességekről tények 015
© Stolen / Millennium Entertainment

2007-ben egy árverésen Leonardo DiCaprio és Nicolas Cage egy szokatlan tételért küzdött: egy tyrannosaurus koponyájáért. Végül Cage nyerte a licitet. Később azonban kiderült, hogy a ritkaságot egy kövületkereskedő csempészte ki Mongóliából. Cage beleegyezett, hogy visszaadja a koponyát a mongol kormánynak.

7 Osztálytársai azt hitték, hogy Dwayne Johnson egy beépített zsaru.

A koraérett pubertás következtében a 16 éves Dwayne jóval idősebbnek tűnt a koránál. Közel kétméteres magassága és „csúnya” bajusza miatt az osztálytársai azt hitték, hogy valójában rendőr, aki egy iskolás fiú álcája alatt nyomoz egy ügyben.

6 Sylvester Stallone-t becsapták, hogy szerepet játsszon a katasztrofális „Állj, vagy lő a mamám!” című filmben.
Hírességekről tények 014
© Stop! Or My Mom Will Shoot / Northern Lights Entertainment

Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger rejtett rivalizálása megviselte Sylvestert. Stallone eleinte szkeptikusan reagált arra az ajánlatra, hogy szerepeljen az Állj, vagy lő a mamám! című akcióvígjátékban, és még a forgatókönyvet sem volt hajlandó elolvasni. Aztán a producerek elindítottak egy pletykát, miszerint a riválisa szeretné eljátszani a film főszerepét.

Schwarzenegger is adta alá a lovat azzal, hogy a producerek kérésére hamis érdeklődést színlelt a projekt iránt. Stallone pedig csak a szerződés aláírása után értette meg, hogy mibe is keveredett pontosan. Később a filmet „az egyik legrosszabbnak nevezte az egész naprendszerben, beleértve az általunk valaha látott idegen produkciókat is”.

5 Hugh Grant 4 évig a saját ügynökének adta ki magát.
Hírességekről tények 013
© Florence Foster Jenkins / Paramount Pictures

Hugh Grant a Howard Stern Show-ban vallotta be, hogy négy éven át a saját ügynökének, James Howie Eli-nak adta ki magát. A levelezéshez hamis e-mail címet hozott létre, és amikor telefonon beszélt, skót akcentussal beszélt. A színész azzal viccelődött, hogy ezzel egy vagyont spórolt magának.

4 George Lucas nem kapott Oscar-díjat a Csillagok háborújáért, de a felesége igen, ugyanezért a filmért.
Hírességekről tények 012

George Lucas a fél életét a Csillagok háborújának szentelte, rendező, forgatókönyvíró és producer lett. A saga óriási sikere ellenére, amely multimilliomossá tette, soha nem kapott érte Oscar-díjat. Marcia Lucas, a rendező akkori felesége azonban megkapta a szobrocskát a film vágásáért. Hamarosan a házaspár elvált.

3 Halle Berry névtelenül ismerkedett emberekkel az interneten.
Hírességekről tények 011
© Cloud Atlas / Warner Bros.

Halle Berry a BBC-nek bevallotta, hogy a felhajtás elkerülése végett álnéven nélkül szokott regisztrálni az internetes oldalakon, és csevegni másokkal. Amikor több napnyi csevegés után elárulta, hogy ki is ő valójában, egyik online barátja sem hitt neki. Nevetségesnek nevezték, és egyikük még arra is megkérte, hogy hagyja el a chatszobát.

2 Tom Hanks, Steve Martin és Martin Short „kolonoszkópia partikat” szervez.
Hírességekről tények 010
© Jimmy Kimmel Live / Youtube

A Jimmy Kimmel Show-ban Steve Martin és Martin Short arról beszélt, hogyan készülnek fel a kolonoszkópiás orvosi vizsgálatra azzal, hogy „kolonoszkópia partikat” tartanak. Előző este Tom Hanksszel együtt összejönnek Steve házában: pókereznek és filmet néznek, de whisky és koktélok helyett gyógyszeres készítményeket fogyasztanak, hogy felkészüljenek az orvosi vizsgálatra.

A viccnek tűnő történet komoly problémára hívja fel a figyelmet. A kolonoszkópia olyan diagnosztikai módszer, amely segít a bélrák korai stádiumban történő felismerésében, ezért is szükséges a rendszeres megelőző vizsgálat.

1 Alan Rickman és Alfonso Cuarón kegyetlenül kigúnyolta Daniel Radcliffe-et a Harry Potter és az azkabani fogoly forgatásán.

A főszereplők így emlékeztek vissza: amikor a nagyteremben alvó roxforti diákokat ábrázoló jelenetet forgatták, Alan Rickman és Alfonso Cuarón filmrendező szándékosan a neki tetsző lány mellé tette Daniel Radcliffe-et, és egy „fingópárnát” rakott a hálózsákjába. A párna éppen akkor lépett működésbe, amikor Albus Dumbledore monológot mondott a terem közepén.

Ha lehetőséged lenne feltenni egy kérdést a kedvenc hírességednek, kitől és mit kérdeznél?

forrás
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?