Belföld, Celeb / Híresség

„Ha ebből is bajom lesz, hát öljenek meg!” – Kibontotta a falat és visszaköltözött a régi lakásába Bíró Ica

Most aztán valóban illik a Metal Lady elnevezés Bíró Icára (63), ugyanis az éj leple alatt egy egész falat kibontott! Óriási meglepetés érte a kilakoltatására érkező végrehajtót, mivel Ica titokban visszaköltözött a saját lakásába, amelyből korábban kirakták.

 

 

 

 




 

Mint azt a Blikk elsőként megírta, a hitelcsapdába került egykori sztármodellt harmadszor akarták kilakoltatni. Tavaly május 3-án ugyanis – tévesen – abból az ingatlanból tették ki, amely papíron az övé maradt, és csak három hónap múlva vették észre, hogy összekeverték a helyrajzi számokat, így valójában abban lakik, amelyet elárvereztek.

A Krisztina körúti ház félemeletén két tucat zajos tüntető várta a végrehajtót, Ica pedig magyar zászlót lengetett, kijelentve: „Nem adom a kulcsot!” Ezért egyre több rendőr érkezett a helyszínre, hogy megfékezzék a dühös szimpatizánsokat.

– Értse meg, nem kaptam vissza a kulcsokat! Nem tehetnek ki innen! – próbálta meggyőzni Ica a végrehajtót és a rendőröket.

Bíró Ica átment abba a lakásba, amelyet tévedésből vettek el tőle, így mégsem került az utcára./ Fotó: Pozsonyi Zita

 

 

 




 

 

Hiába volt azonban minden szó, fél három körül megérkezett a lakatos. Ám miután leszerelte a zárat, akkor sem tudtak bejutni a lakásba. Nem csoda, hiszen a Metal Lady és barátai az éjjel kibontották a közfalat, reggel pedig átvitték az egykori modell bútorait a saját lakásába, majd az utolsó pillanatban ennek az ingatlannak eltorlaszolták a bejárati ajtaját.

Ám nem sokat ért az odatámasztott fagerenda, a készenléti rendőrök ugyanis három óra előtt néhány perccel – az ajtószárnyakat betörve – bejutottak a lakásba. Nemcsak őket érte meglepetés, hanem a hatóság embereit is, ugyanis a két szomszédos lakás közötti válaszfal eltűnt.

– Előző nap birtokvédelmet kértem a jegyzőtől, kihívtam a rendőröket, bejelentettem, hogy elbontom a falat. Tanúk előtt jegyzőkönyv készült erről – magyarázta Ica, aki hozzátette: a saját lakásába tört be, így nem gondolja, hogy ennek jogi következménye lesz.

– Ha ebből is bajom lesz, hát öljenek meg! Az életemet már úgyis tönkretették, elvették. A kis értékeimet védem csak, ami megmaradt – magyarázta elkeseredetten Ica, s hozzátette, komoly kár érte, hiszen konyhát, vécét, fürdőszobát alakított ki, sok pénzt költött arra a lakásra, ahová tévedésből kényszerítették. Most ugyanez a felújítás várna rá a sajátjában. Itt sincs víz a vécében, nincs gáz, ráadásul eddig eladni sem tudta az ingatlanját, hogy máshová költözzön.

Lakatos érkezett, hogy feltörje és kicserélje a zárat./ Fotó: Pozsonyi Zita

 

 

 




 

 

A hatóság emberei a lakásban egy kétszárnyas ajtót megpróbáltak betenni a kibontott fal helyére. Incidens is történt, hiszen miután a készenléti rendőrök betörték az ajtót, egy nő lefújta őket valamilyen olajos folyadékkal.

– Nem tudom, ki volt az a nő, soha nem láttam, nem ismerem – mondta Ica. A rendőrök próbálták megkeresni az illetőt, de eltűnt.

Dr. Pikali Petra független ügyvéd szerint Bíró Icának már az érintett lakás árverezése során végrehajtási kifogással kellett volna élnie a fal elhelyezkedése miatt.

– A fal megbontásával az eredeti állapotot önkényesen megváltoztatta Bíró Ica, ezzel az árverési vevő tulajdonát megrongálta, kárt okozott. Ha a lakás jogos tulajdonosa most beköltözne, Icával kellene együtt élnie fal hiányával – mondta a Blikknek.

VIDEÓ A KILAKOLTATÁSRÓL ->ITT<-

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?