Egyéb

VV9: Hiába dobált, nem zárják ki VV Csokit a játékból

Mint ismeretes, VV Csoki annyira berágott villalakó társaira a december 11.-ei adásban, hogy egy vízzel teli palackot hajított el. A Való Világ egy korábbi szériájában VV Zsuzsit rakták ki a műsorból a készítők, miután narancsokkal dobálta meg VV Olivért.

 

 

 

 

A két eset hasonlósága révén felkerestük az RTL Klub Marketing és Kommunikációs Igazgatóságát, hogy a két eset hasonlósága ellenére, miért nem lett szankcionálva VV Csoki dobálózása — adott esetben akár kizárással:

Bár mindkét esetben repülő tárgyról beszélünk, de a két eset merőben különbözik egymástól.
A ValóVilág negyedik szériájában említett esetben Zsuzsi közvetlen közelről, kifejezetten villatársára célozva, többször, minden keze ügyébe akadó tárggyal megdobálta Olivért. Tettének a többiek közbelépése vetett véget. A mostani eset egészen más. Három lakó a hálószobában alvókat hangoskodással, énekléssel zavarta meg az éjszaka közepén. A hangzavart többszöri kérés ellenére sem szüntették be. Így Csoki – bár nem a legjobb módszert választotta – figyelemfelkeltés céljából az ágya mellett lévő palackot a nyitott szobaajtónak dobta. A három hangoskodó csak erre reagált és vonakodva bár, de abbahagyták a rendetlenkedést.

Az Igazgatóság továbbá úgy fogalmaz:„Csokinak nem állt szándékában mások testi épségét veszélyeztetni és bár reakciójával nem értünk egyet, tette nem jár kizárással, hiszen a tett szándéka nem az volt, hogy bárkiben vagy bármiben kárt okozzon.”Az esetről készült felvétel alább található, az ominózus jelenet 6:10-től kezdődik:

 

 

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?