Egyéb

Megrendítő vallomás: tragédiák sora sújtotta az X-Faktor versenyzőjét

Budapest – Súlyos fájdalom nyomja a szívét Váradi Krisztiánnak (19). Az X-Faktor versenyzőjének családja már több tragédiát átvészelt.

 

 

– Volt egy bátyám. Nagyon jó testvérek voltunk, szerettük egymást. Szegényről nyolcévesen derült ki, hogy májrákja van – emlékezett vissza Krisztián. – A rossz hír nagyon megviselte a családot, mindent megpróbáltunk, hogy megmentsük, de hamar kiderült, hogy áttétei vannak, így menthetetlen. Kilencéves volt, amikor meghalt. Nagyon megviselte az egész családot, de utána még erősebbek, még összetartóbbak lettünk – mondta remegő hangon az RTL Klub versenyzője, akinek nem ez volt az egyetlen tragédia a családjában.

 

 

 

Édesapja súlyos motorbalesetet szenvedett fiatalkorában, az ütközésben elvesztette az egyik lábát.

A fiatal énekest a sok csapás sem térítette le a pályáról

 

 

 

 

– Bár azóta jól van, dolgozik, sajnos nem mindenben képes ellátni magát. Az öltözés, a fürdés nehezen megy neki, anyukám segít neki mindenben – árulta el az énekes, aki hozzátette: a sok nehézség ellenére jó dolgok is történnek vele: kiderült, hamarosan édesapa lesz.

– Másfél éve vagyunk együtt. Februárban jön a baba. Bár nem terveztük, de nagyon örülünk, hogy érkezik. Kisfiút szeretnék, és már azt is tudom, hogy a bátyám nevét kapja, Zoltán lesz – tette hozzá a tehetség, aki korábban rendőrnek készült, de egy sérülés miatt nem tudta befejezni az iskolát.

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?