Egyéb, Ezoterika

Az egyetlen csillagjegy, aki pillanatok alatt képes bármelyik férfit az ujja köré csavarni!

Azok számára, akik hisznek a horoszkópban, a születési dátumuk különösen befolyásoló tényező az életükben. Jó és rossz tulajdonságaikat is meghatározhatja ugyanis, hogy melyik csillagjegyben születtek. Van azonban egy olyan női csillagjegy, ami dominánsabb mindegyiknél. Aminek a szülötte néha érzelmesebb tud lenni bármely Halak jegyűnél, és képes akár a Kosoknál is határozottabb lenni. Céltudatos és makacs, aki bármit, és bárkit megszerez magának.

 

 

 

 

Van már ötleted, hogy melyik csillagjegyre gondolunk? Igen, Ő a Skorpió nő!

skorpio_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Íme az öt legfontosabb tulajdonság, ami a Skorpió jegy szülötteit jellemzi!

1. Csalhatatlan megérzések

Olyan, belelátna mások lelkébe látna. Mindig tudja a következő lépést, érzi, hogy melyik a helyes út, pontosan tudja, minek mi lesz a következménye. Egy élő hazugságvizsgáló, ezért füllenteni teljesen felesleges neki.

2. Őszinteség

mindig kimondja, amire gondol.. Tökéletesen ért a határozott, tiszta kommunikációhoz, kerüli a pletykákat. Mondandója mindig egyszerű, érhető, ezért könnyen szót ért a férfi nemmel.

skorpio_3.jpg

3. Soha nem unatkozik mellettük az ember

Izgalmas, és bonyodalmakkal teli napok várnak a férfiakra egy skorpió jegyben született hölgy mellett. Mindig úgy irányítja a helyzetet, hogy szomjazzon a „préda” a folytatásra, vonzza az ismeretlen. Folyamatosan tágítja határait, megdönti a lehetetlent, mellette kész életveszély az élet, de ez az adrenalin megfutamodás helyett inkább maradásra is kényszeríti kiszemeltjeit.

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Jószándékú

Csatározni, harcba szállni vele nem ajánlott, hisz olyankor kegyetlen arcát sem fél bemutatni, de keménysége és határozottsága mögött arany szív rejtőzik. Ha valaki bajba kerül köreiben, szinte ő az első aki segítő kezet nyújt. Nem ítélkezik, felesleges fájdalom okozása nélkül próbálja intézni ezen ügyeket.

5. Amit, és akit kiszemel magának, az az övé is lesz!

Egy új munka, egzotikus út, esetleg egy férfiszív? Bármire vet szemet, az előbb-utóbb az övé lesz. Harcol, foggal-körömmel, könnyen túljut az akadályokon határozottsága révén. A kártyákat jól és jókor játssza ki, kitartása pedig mindig sikert szül.

skorpio_2.jpg

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?