Belföld

Kiderült, mennyit keres egy kezdő Aldi-raktáros napi 6 óra munkával

 

 

Éjszakai műszakban, kedvezményekkel együtt többet lehet kapni, mint sok helyen napi 8 órás munkarenddel.

 

 

A szakmán belül nyílt titok, hogy a hazai élelmiszerláncok között az Aldiban és a Lidlben a legmagasabbak a fizetések. Időről időre végigfut a neten egy-egy álláshirdetés, amiből kiderülnek az összegek, és mindenki jól rácsodálkozik.

Most itt egy újabb ilyen ajánlat – szúrta ki a Pénzcentrum: az Aldiba ezúttal raktárosokat keresnek esti-éjszakai műszakba, többféle munkarendre, és jutattásokat is tételesen tudni lehet.

Aki napi 6 órában, heti 5 napon vállal munkát este fél 8-tól hajnal 2-ig, havonta bruttó 204 ezer forintot kap – ez nettóban gyerek nélkül 135 ezer forintra jön ki, egy gyerekkel 145, két gyerekkel viszont már 170 ezer forint. Sőt, jön még rá nagyjából 10 ezer forintnyi cafeteria is.

 

 

 

Aki napi 4 órában szeretne dolgozni, bruttó 136 ezer forintot kaphat, plusz 7 ezer forint körüli béren kívüli juttatást, heti háromszor 5 óra munkáért pedig bruttó 100 ezer forint körüli összeg jár. Amiből megélni nyilván nem lehet, de másodállásként tűrhető mellékes jövedelem jöhet össze belőle.

Ráadásul kezdőfizetésekről van szó, tehát később akár még magasabb is lehet.

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?