Belföld, Hírek

21 évet kapott a darnózseli hentes felesége megölésért

Mint ahogyan arról a Blikk is beszámolt néhány nappal ezelőtt távmeghallgatással zajlott a „darnózseli hentesként” elhíresült férfi ítélet előtti meghallgatása. A férfit felesége megölésével vádolták, ám korábban bizonyítékok hiányában, az előre kitervelt emberölés vádja alól kétszer is felmentették. Október 13-án a döntéshozatalt elnapolták, ám most a Kúria döntésének értelmében 21 év fegyházbüntetést kapott N. János.

 

 

 




 

A vád szerint 6 éve N. János megölte és feldarabolta a már közös házukból elköltözött gyógytornász feleségét. A bíróságnak azonban alaposan feladták a leckét, ugyanis a holttestet sohasem találták meg, ezért az emberölés pontos módja sem ismert.

A darnózseli réten azonban megtalálták Judit belső szerveinek néhány darabját, ami édesanyja DNS-e segítségével azonosítottak. A darnózseli hentest „csak” halált okozó testi sértéssel vádolják, amiért nem jogerősen 7 év börtönbüntetést kapott.

A férfi néhány nappal ezelőtt az utolsó szó jogán azt kérte, hogy a Kúria vegye figyelembe az első fokon történő bírói döntést, vagyis a felmentését.

Október 13-án azonban a Kúria elnapolta a döntéshozatalt, amire ma, azaz 2020. október 16-án pénteken került sor, döntésük értelmében pedig N. Jánost 21 év fegyházbüntetésre ítélték.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?