Egyéb

A vőlegény a vészkijáratra mutogat – a menyasszony olyan ajándékot kap amire egész életében vágyott

 

 

Az esküvőn rengeteg érzelmes pillanat van. Például mikor a menyasszony és a vőlegény kimondja a boldogító igent, esetleg beszédet mondanak vagy felolvasnak egy verset. De ha egyikőjük egy kis meglepetéssel készül az igazán különlegessé teszi a napot.

 

 

 




Keriann és Stephen esküvője életük leszebb napja volt. Skóciában került sor a szertartásra. Már mindenki készen állt az indulásra, várta őket a vacsora. Ekkor azonban Stephen egy meglepetés ajándékot adott át feleségének.
Keriann kicsomagolta az ajándékot és nagyon meglepődött, hogy egy darab műanyagot kapott ajándékba. A meglepetés ugyanis egy műanyag kacsa volt, az amelyik még hápog is. A lány nem értette az egészet, ezért megkérte férjét, mondja el mit jelent ez. A férfi pedig megkérte Keriann-t, hogy nyomja meg a kacsát és közben figyelje a vészkijáratot.
A filmben láthatjuk, amint ekkor egy férfi lép be a terembe, kezében egy kiskutyával. Keirann egy pontosan ilyen kutyát szeretett volna és ez volt férje ajándéka.

 

 

 

 

Stephen már hónapokkal az esküvő előtt megtervezte az egészet. Senki sem tudott erről a meghívottak közül, csak a fotós. Mindenki örül és éljeneznek, mikor megjelenik a férfi a kiskutyával.
Nézd meg a lenti filmet, mennyire meglepődik Keriann! El is sírja magát. Milyen gyönyörű gesztussal kezdődik ez a házasság. Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal, talán egyiküknek megtetszik ez az ötlet!

 




 

 

 

 

forrás

 



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?