Ezoterika

A 3 legtisztességesebb csillagjegy! Te köztük vagy?

Sokat írtak már arról, melyik csillagjegy hajlamos a hazudozásra, és bizony sokan beleesnek. De vannak nagyon őszinte csillagjegyek is, amit ők mondanak, azt elhiheted!
 

 





Nyilas
Szinte képtelen hazudni. Néha előfordul, hogy egy kérdésre nem válaszol, de akkor is látszik a szemén, ha valamit el akar hallgatni, mert nem tud tettetni. Ennek hátránya is van, mert negatív véleményét sem szépíti, szemedbe mondja az igazságot.
Bika
Utál hazudni, esetleg nem számol be mindenről, de úgyis lebukik, mert nagyon egyenes gondolkodású ember. Jól beosztja erejét, nem ígér olyat, amit nem tud teljesíteni, de ha egy Bika azt mondja, megcsinál valamit, arra mérget vehetsz. Ha mégis hazudik, nem bírja a lelkiismerete, később bevallja.

 

 

 

 

Kos
Mivel nem érdekli mások véleménye, a saját útját járja, ezért brutálisan őszinte. Nincsenek sunyi külön útjai, mivel azt gondolja, neki minden jár, mindig igaza van, tessék alkalmazkodni. Általában el is éri, hogy alkalmazkodjanak hozzá. Kevés dolgot ígér meg, mivel nem tartozik senkinek (szerinte), de azt betartja.

 

 

Akikkel legjobban kell vigyázni:
Ikrek: naponta képes változtatni álláspontján
Rák: az elhallgatás nagymestere
Vízöntő: nem hazudik ő, csak annyira túlzó, hogy nehéz kihámozni az igazságot.

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?