Ezoterika

Szerelmi horoszkóp, 2022: ez a 6 csillagjegy lesz idén a legszerencsésebb a szerelemben

Kíváncsi arra, hogy melyek azok az állatövi jegyek, amelyek a legtöbb romantikára számíthatnak 2022-ben? Az astrotalk.com összeállítása szerint hat csillagjegyre vár hatalmas szerencse a szívügyek terén. Lássuk, melyek ezek!

 

 

Bika (IV. 21.–V. 20.)

Bár a Bikák mindig komolyan gondolják a párkapcsolatukat, olykor mégis eltitkolják az érzéseiket. Év elején nem számíthatnak nagy kalandokra, ám tavasszal készüljenek a mindent elsöprő érzésekre. A nyári hónapokban a Szaturnusz hatására adódhat némi félreértés a szívügyek terén, ám a Bikák túl elfoglaltak lesznek ahhoz, hogy ez mélyebben érintse őket.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

A Rákoknak is rendkívüli szerencsében lesz részük 2022-ben, ugyanis a sorsuk az, hogy ebben az évben találkozzanak a lelki társukkal. Azonban ne számítsanak arra, hogy már rögtön az év elején megismerkednek a nagy ő-vel, számukra is a legideálisabb időszak a szerelem kibontakozására a tavaszi hónapok lesznek. Az év vége pedig az önfeledt pihenésről és a romantikáról szól majd.

Szűz (VIII. 23.–IX. 22.)

A Szűz jegyűek számára a 2022-es év a stabilitásról és a megfontolt gondolkodásról szól. Az év első felében teljes egészében a kapcsolatukra koncentrálnak, nyáron viszont adódhatnak kisebb hullámvölgyek. Amennyiben ügyesen kezelik ezeket a bizonytalanabb időszakokat, azzal tovább növelhetik a szerelem intenzitását.

 

 

 

Skorpió (X. 23.–XI. 21.)

A Skorpiók rendkívül érzékenyek, és bár szomjaznak a testi szerelemre, ez az érzés nem ösztönzi őket arra, hogy bárkit megszerezzenek maguknak. Készüljenek, mert számukra a május hozza el az elsöprő szenvedélyt és a vad romantikát. A november pedig új energiákat hoz a kapcsolatukba, ennek hatására komoly terveket szövögetnek a jövőt illetően.

Nyilas (XI. 22.–XII. 21.)

A Nyilasok a függetlenségükről és a nagy kalandokról híresek, 2022-ben számos romantikus pillanat vár majd rájuk. Ők azok, akik már év elejétől kezdve nagyon szerencsések lesznek a szerelemben, őszinte és bensőséges kapcsolatot alakíthatnak ki a kedvesükkel. Ősz környékén pedig olyan kötelezettségek bukkanhatnak fel az életükben, amelyektől egyáltalán nem szabad megijedniük.

Halak (II. 19.–III. 20.)

A Halak április környékén számíthatnak nagy boldogságra és szerelemre. Az év közepén pedig találkozhatnak egy különleges személlyel, akinek bátran kimutathatják az érzéseiket, nem fognak csalódni benne. Nagy utazások és sok-sok élmény vár rájuk. Fontos azonban, hogy mindig apró lépésekkel haladjanak előre, különben könnyen elijeszthetik aktuális partnerüket.

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?