Celeb / Híresség

Gáspár Evelin megmutatta, mennyit változott a teste egy év alatt

 
 
Elárulta azt is, hogy az eredményért megdolgozott, sokat sportol és tudatosan étkezik.
 
 
A friss diplomás Gáspár Evelin évek óta keményen küzd azért is, hogy átformálja testét. Kamaszként döntött úgy, hogy megszabadul felesleges kilóitól. Azóta negyven kilót fogyott és nőtt 18 centit. Az eredmény pedig látványos.
A közösségi oldalán megosztott képen is jól látható, hogy egy év alatt is mennyit változott Gáspár Győző és Bea asszony nagyobbik lánya.
A fotóhoz még azt is megírta, hogy „már nem az akkori önmagamhoz viszonyítom magam, hiszen nyilvánvaló a nagy változás. A két kép között 1 év telt el. Azóta nagyon sokat fejlődtem és változtattam mind az edzésformát és a táplálkozást illetően. Büszkén jelentem ki, hogy a rendszeres sport és tudatos táplálkozás már szerves része az életemnek és nem okoz nehézséget ezen tényezőkre figyelni és beiktatni a mindennapokba”.
Követőinek pedig azt tanácsolta, hogy ne másokhoz mérjék magukat, hanem saját magukhoz. És ne higgyenek a csodaszerekben, mert nincsenek. „Csak kitartás, tudatos táplálkozás és rendszeres sport!” – írta.
 
 
Mivel nap, mint nap kapok üzeneteket a „fogyásomat illetően”, szeretnék pár sort megosztani veletek! 13 éves koromban kezdtem a testem átformálását. Azóta eltelt 11 év és leadtam körülbelül 40kg-t és nőttem 18cm-t! Viszont már nem az akkori önmagamhoz viszonyítom magam, hiszen nyílvánvaló a nagy változás. A két kép között 1 év telt el. Azóta nagyon sokat fejlődtem és változtattam mind az edzésformát és a táplálkozást illetően. Büszkén jelentem ki, hogy a rendszeres sport és tudatos táplálkozás már szerves része az életemnek és nem okoz nehézséget ezen tényezőkre figyelni és beiktatni a mindennapokba. Egy jó tanács: sosem másokhoz viszonyítsátok a testetek, hanem saját magatokhoz, hiszen magatokhoz képest tudtok nagyot fejlődni. Ezenfelül, nincsennek csodaszerek csak kitartás, tudatos táplálkozás és rendszeres sport!♥️
 
 
 

forrás

 



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?