Celeb / Híresség, Hírek

Meghalt Anne Heche

Meghalt Anne Heche színésznő, miután lekapcsolták őt az életfenntartó gépekről.

 

 

53 éves korában meghalt Anne Heche, miután családja úgy döntött, lekapcsolják a színésznőt az őt idáig életbentartó gépekről.

Daily Mail azt írja, hogy Heche halálhírét barátnője, Nancy Davis jelentette be Instagram-oldalán, és a család, illetve több sajtóorgánum is erősítette a szomorú hírt.

A Blikk is megírta, hogy Anne Heche családjának és barátainak képviselői ma reggel közölték: hivatalosan is agyhalottnak nyilvánították a sztárt Los Angelesben történt autóbalesete után, és hogy hamarosan lekapcsolják az életfenntartó gépekről.

Mint az ismert, az 53 éves színésznő augusztus 5-én autójával lesodródott az útról, majd házfalnak csapódott. Kómába került, és már csak „technikailag” volt életben, de lélegeztetőgépen maradt, mert az volt a kívánsága, hogy a szerveit másnak adományozzák.

Később a hatóságok kiderítették, bár Heche autójában vodkásüveget találtak, nem volt részeg, ellenben kokaint fogyasztott. Az égő autóban, amelyből félórás küzdelem után tudták kiszedni, súlyos füstmérgezést szenvedett, és súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?