Életmód, Ezoterika

Feleség-rangsor csillagjegy szerint: a hűtlentől a leghűségesebbig

Minden nő gyönyörű, ez kétségtelen, azonban ugyanez már nem mondható el néhány hölgy személyiségéről. Az asztrológusok úgy vélik, hogy a viselkedésünket és a személyiségünket nagyban befolyásolja az a tény, hogy milyen csillagjegy alatt születtünk.

 

 

 

12. hely: Skorpió

Az elegáns, lenyűgöző és karizmatikus Skorpió hölgyek minden vőlegény legrosszabb rémálma. Úgy tűnhet, hogy az ilyen hölgyek magas követelményeket támasztanak magukkal szemben, de a partnereikkel szemben még ennél is magasabbakat. Egy ilyen feleség mellett nincs szükség színházba járni – a férfiaknak mindenképp kijut majd a napi rendszerességű műsorból. Egy ilyen nő elhagy, amint meglátja az első kopasz foltot a fejeden, vagy ha meghallja, hogy egy izmos pasi olaszul beszél a közelben.

Híres Skorpiók: Grace Kelly, Aishwarya Rai, Julia Roberts

11. hely: Halak

Ha egy gyönyörű vadmacskára vágysz, aki szebbé teszi a házat és akit mindenki megcsodál, akkor ez a tökéletes választás számodra. A Halak imádnak dorombolni, ám boldogságuk és hangulatuk egyúttal nagyban függ a partnerük pénztárcájának méretétől. Minél több számjegyű a bankszámlád, annál nagyobb eséllyel hagyja magát megsimogatni. De vigyázz: akkor sincs rá garancia, hogy sokáig neked fog dorombolni, távozás után pedig kitörölhetetlen nyomot hagy majd a szívedben.

Híres Halak: Cindy Crawford, Natalia Vodianova, Rihanna

Híres halak

10. hely: Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegy alatt született nők igazi királynők! Velük mindig van miről beszélni. Szeret utazni és vásárolni, utóbbit talán jobban is, mint kellene. Ha képes vagy megadni neki az otthont, amire vágyik, akkor örökre veled marad. Persze ehhez lehet, hogy sok gyémántra lesz majd szükség. Ennek ellenére az Oroszlánok kiváló háziasszonyok és hűséges feleségek is. Nehéz elnyerni a tetszésüket, mert pontosan tisztában vannak a saját értékeikkel. Ha egy ilyen nővel szakítasz, az összes többi nő csak olcsó másolatnak fog tűnni hozzáképest.

Híres Oroszlánok: Jennifer Lopez, Whitney Houston, Charlize Theron

Híres oroszlánok


9. hely: Nyilas

A Nyilas nők szoknyában nőttek fel. Rendkívül makacsok tudnak lenni, és ha egyszer is megpróbálod őket megfékezni ebben, akkor azonnal meglesz a jutalmad … válás! Ezekkel a hölgyekkel nem lehet otthon ülni és húslevest főzni vasárnap, mivel akcióra, kalandra és szórakozásra vágynak. Az ilyen nők 5 perccel zárás előtt érkeznek a boltba, és egyik napról a másikra képesek eldönteni, hogy megmásszák a Mount Everestet. A Nyilas hölgyek nagyon gyorsan szerelembe esnek, de vigyázz: pont ugyanilyen gyorsan véget is vetnek a kapcsolatnak.

Híres Nyilas nők: Milla Jovovich, Britney Spears, Tyra Banks

Híres nyilasok

8. hely: Ikrek

Egyes nők mellett a férfiak hősként érzik magukat, míg mások mellett totális csődtömegként. A fiatal Iker hölgyekkel nyert ügyük van a férfiaknak – ők mindig csak a lényegre koncentrálnak és kaland velük az élet. Az ilyen hölgyek elől semmit sem lehet elrejteni, mivel azonnal észreveszik, ha egy férfi hazudik, vagy titkol valamit a hátuk mögött. Ennek ellenére ez a hölgy nem fog botrányt csinálni, mivel csendes, nyugodt és rendkívül kifinomult. Ettől persze még szó nélkül elhagy majd, de ezt is elegánsan teszi.

Híres Ikrek: Angelina Jolie, Anna Kournikova, Marilyn Monroe

Híres ikrek

7. hely: Kos

Egy Kos nővel együtt élni olyan, mintha egy vulkán szélén ücsörögnénk. Egyenes, szabadságra vágyik, energikus, és könnyen forróságot csinál. Finoman szólva sem nevezhető tisztaság vagy rendmániásnak, ezért a konyhában általában a partnere a domináns. A fiatal Kos hölgyek szeretik dróton rángatni a kedvesüket, akár többet is egyszerre. Khmm. Ahhoz, hogy egy kos nőt megtarts, nemcsak szeretni kell őt, de nap mint nap csodálni és sokat romantikázni vele.

Híres Kosok: Victoria Beckham, Keira Knightley, Emma Watson

Híres kosok

6. hely: Mérleg

Ez az a nő, akiről minden férfi álmodik: engedelmes, szelíd, bölcs, és veszettül vonzó. Van azonban egy hátránya, mégpedig a kiszámíthatatlan kedélyingadozásai. Lehet, hogy ma még fülig szerelmes beléd és odáig van érted, de holnap lehet, hogy már tányér csörrenésre ébredsz. Botrányok, dührohamok, indokolatlan zokogástok – az ilyesmire jobb felkészülni, ha egy Mérleggel randizol. Fontos azonban megjegyezni, hogy még ezeket is rendkívül gyönyörűen és vonzóan csinálja.

Híres Mérlegek: Monica Bellucci, Emilia Clarke, Brigitte Bardot

Híres mérlegek

5. hely: Szűz

Az öt legjobb feleség egyikét a mindig bájos Szüzek teszik ki, nem véletlenül. Egy házasságban nem is annyira házastársként, sokkal inkább legjobb barátként és kollégaként van jelen. Ennek ellenére szeret vezető szerepet betölteni a családban, és ezt ravasz módon úgy teszik, hogy a férfiak elhiszik mellettük azt a téveszmét, hogy ők dominálnak, pedig szó sincs ilyesmiről. Mindig a feleségé az utolsó szó. A Szüzek nem rajonganak nagyon az ajándékokért és a bókokért, őket őszinteséggel és szeretettel lehet megnyerni. Mivel nagyon ügyes manipulátorok, ezért mindig járj mellettük nyitott szemmel. 👀

Híres Szüzek: Claudia Schiffer, Salma Hayek, Beyoncé

Híres szűzek

4. hely: Bika

A Bika hölgyek nem véletlenül kerültek a lista negyedik helyére. Ha sikerült elnyerned a szívét, akkor gratulálok – Tiéd a főnyeremény! Egy ilyen nő soha nem választana helyetted mást mindaddig, míg lát benned potenciált. Ésszerű, visszafogott, és ami a legfontosabb – nagyon szelíd és érzéki. A Bika nők rendkívül sokoldalúak – hostessnek is tökéletesek, de gondoskodó feleségek és szerető anyák is, ha kell.

Híres Bikák: Jessica Alba, Megan Fox, Gigi Hadid

Híres bikák

 

 

 

 

 

 

 

3. hely: Bak

A dobogó legalsó fokát természetesen a Bakok foglalják el. A házasság velük olyan, mint egy svájci óra – minőségi és jól szervezett. A Bak hölgyek általában nagyon sikeresek a párkapcsolatokban, köszönhetően annak, hogy mindig a maximumot keresik a férfiakban, és ebből nem hajlandóak engedni. Ha egy férfi nem jön össze, nem esik pánikba, épp elég jelentkező van még a kezére és a szívére.

Híres Bakok: Kate Middleton, Irina Shayk, Nina Dobrev

Híres bakok

2. hely: Vízöntő

A második helyen a tengerimádó Vízöntő leányok állnak. Egyetlen okból nem szerezték meg az első helyet, mivel nem is vágynak arra, hogy csak úgy az ölükbe hulljon a győzelem – elvégre álmok és vágyak nélkül mi értelme az életnek? Számtalan férfi szívét tették már tönkre ezek a hölgyek, de amikor rátalálnak a nagybetűs igazira, aki képes kiállni a próbáikat, akkor garantáltan életük végéig mellettük maradnak és tökéletes társak lesznek az életben.

Híres Vízöntők: Jennifer Aniston, Chloe Moretz, Shakira

Híres vízöntők

1. hely: Rák

Példaértékű anya, feleség és szerető egy személyben. Igen, természetesen a Rák csillagjegy alatt született hölgyek az elsők, akiket bár nagyon nehéz megszerezni és megszelídíteni, ha ez sikerül, később mindenért kárpótolnak majd. Ezek a nők bármire képesek a szeretteikért: akár tűzbe is tennék értük a kezüket. A legnehezebb időkben sem hagyják el a férjüket, minden nehézséget együtt, vállvetve győznek le a párjukkal. Az otthonuk mindig tiszta és rendezett, mivel a tökéletesből nem hajlandók engedni. Ilyen egy tökéletes feleség, ennyi.

Híres Rákok: Diána hercegné, Selena Gomez, Margot Robbie

Híres rákok

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?