Belföld

Gyorshír: Benyújtotta lemondását Mészáros Lőrinc

Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester lemond tisztségéről, hogy kizárólag gazdasági érdekeltségeire koncentráljon – erről Orbán strómanja tájékoztatta hétfőn az MTI-t.
 
Mészáros a döntéséről április 20-án írásban is tájékoztatta Felcsút község alpolgármesterét és jegyzőjét.
Felcsúton emiatt időközi polgármester-választást kell majd kiírni, amelynek időpontjáról a helyi választási bizottság határoz majd.
Orbán strómanja a közleményben hangsúlyozta, hogy “vállalatbirodalma irányítása egész embert kíván”.

fotó: Magyar Nemzet

 
“Az irányításom alatt lévő tőzsdei vállalatok jelentős tranzakciók előtt állnak, gazdasági érdekeltségeim átfogó szervezeti átalakuláson mennek keresztül, amelyek tulajdonosként teljes embert igényelnek, így lehetetlenné teszik, hogy az üzleti élet mellett közfeladataimnak is eleget tegyek”
– indokolta döntését Mészáros Lőrinc.
A stróman bízik abban, hogy a közélettől történő visszavonulását követően nyugodtabb időszak következik a község életében, hiszen az ellenzéki sajtó szerinte állandó nyomás alatt tartotta az önkormányzat működését, a képviselő-testületi üléseket, jelentősen megnehezítve ezzel a munkavégzést.
Mészáros Lőrincet 2011-ben választották Felcsút község polgármesterévé.
Mészárosnak legutóbb az HBO munkatársát sikerült kiakasztania dermesztő arcátlanságával, amikor azzal fenyegetőzött, hogy rendőrt hív a stábra. A döbbenetes videót itt tudod megnézni:
 
Fotó: nyugatifeny.hu

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?