Celeb / Híresség

Geszti Péter is elkapta a koronavírust

Geszti Péter is elkapta a koronavírust, az elmúlt hetekben a fertőzéssel küzdött. Most már túl van rajta, negatív tesztek után videóban jelentkezett be és mesélte el, hogy miért tűnt el a közösségi oldaláról mostanában.

 

 

 




 

Először „De hová tűnt két hete Geszti Péter?” címmel rakott ki egy fotót Facebook-oldalára, leírásában arra kérte rajongóit, csatlakozzanak szombat délután az élő videójához, amiben majd elmondja eltűnésének okát.

– A lényeg az, hogy három hétig tulajdonképpen nem posztoltam semmit. Ennek az oka nyilván nagyon egyszerű volt: Covid-távon le kellett győznöm nekem is ezt a vírust, és jelentem, jól vagyok! Negatív teszteken is túlvagyok. A helyzet az, hogy én kevéssel megúsztam, mert csak egy kis köhögésem volt, és egy pici hőemelkedésem volt. De ez lényegtelen is, az én koromban már nem illik betegségekről beszélni – mondta a betegségről Geszti. A továbbiakban bejelentette, hogy egy különleges karácsonyi dalon dolgozik Dés Lászlóval. Idén máshogy ünnepelünk, a járvány miatt teljesen más lesz a karácsony. Elmondása szerint ez adta az ihletet a dal elkészítéséhez.

Log into Facebook

null


 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?