Celeb / Híresség

„A vírus van! És úgy van, és annyira van” – Pataky Attila megtört a koronavírus után

Az Edda frontembere korábban szkeptikus volt a koronavírussal kapcsolatban, de alaposan megváltozott a véleménye, miután ő is megszenvedte a betegséget.

 

 

 




 

Jó hírek érkeztek az Edda együttes háza tájáról: már nincs kórházban Pataky Attila frontember, és a koronavírussal súlyosabban fertőzött Gömöry Zsolt is jobban van már – számolt be a Fókusz.

Pataky Attila a műsornak telefonon nyilatkozva elmondta, hogy jelenleg 7-9 kilóval kevesebb, mint betegsége előtt volt, amin néha elborzad, de néha csak mosolyog rajta.

Hozzátette, otthonában már könnyeb elviselni a betegséggel járó kellemetlenségeket. Ugyanakkor azt is mondta, hiába gyógyul a teste, a lelkében még mindig „óriási majré van”, elsősorban a többiekért, akik még a betegségért küzdenek vagy épp a szeretteikért aggódnak.

Pataky márciusban még szkeptikusan állt a Covid-helyzethez, de a tapasztalat alaposan megváltoztatta.

„Alázattal jelentem, hogy bár eleinte hangos rocksztárként közöltem, hogy nincs is vírus, vagy nem olyan súlyos… de van! És úgy van, és annyira van” – jelentette ki a zenész.

Közben a zenekar másik tagja, Gömöry Zsolt billentyűs is jobban van, igaz, ő még a kórházból nyilatkozott a Fókusznak. Elmondta, szerencsére a láza már elmúlt, így jelentősen jobb a közérzete.

 

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?