Celeb / Híresség

Hivatalos: nem Győzike Show címen tér vissza a legendás reality – Itt van minden, amit tudunk

Újra jön a Győzike Show és a Megasztár, de idén egy 20 éve elfeledett műsort is visszahoz a TV2.

 

 

 

A TV2 számos meglepő bejelentést tett a Siófokon kedden megtartott Digital-Media Hungary konferencián. Fischer Gábornak, a TV2 Csoport programigazgatójának a beszédéből többek közt kiderült, hogy két régi – korábban az RTL Klubon futó – műsorból indul új évad, emellett a Megasztár is visszatér, több eddig is futót műsor mellett.

2024 eddig igencsak sikeresnek bizonyult a TV2 számára, ugyanis az új műsorok – így például a Házasság első látásra – nagy népszerűségnek örvendtek a nézők körében, most pedig már zajlanak a második évad munkálatai.

Ahogyan arról a Blikk korábban beszámolt, a régről ismert Győzike Show után Gáspárék címmel tér vissza a TV2-n Gáspár Győző és családja, akik ismét beengedik a nézőket az otthonukba, megmutatva a mindennapjaikat.

Ám itt még nincs vége a valóságshow-őrületnek: két évtized kihagyás után tér vissza a Kísértés című reality, amelynek műsorvezetője Kasza Tibi lesz. Négy párt láthatunk majd, akik 20 kísértéssel néznek szembe. De az egyik legmegosztóbb valóságshow is újra a képernyőre kerül: a Kőgazdag fiatalok idén új évaddal folytatódik.

Visszatér a csatorna tavalyi évének legnézettebb műsora, a Zsákbamacska is. Szombaton VIP különkiadással indul az új évad, amit hétfőtől hétköznap esténként tekinthetnek meg a nézők. Idén két házigazdát láthatunk képernyőn: Marics Petit és Pető Brúnót, akik segítői Stana Alexandra, Szente Vajk, T. Danny és Kárpáti Rebeka lesznek.

Egy új vetélkedőt is megismerhetnek a nézők: jön a Password – A jelszó, amit Lékai-Kiss Ramóna vezet majd. A műsorban sztárok és civilek is játszanak. Ezen felül jön az 1% Club is, amely Fischer bejelentése szerint az egész országot lázban tartja majd. A műsor egy tudományos felmérés alapján teszteli a nemzet intelligenciáját, és mindenki egyenlő esélyekkel indulhat és játszhat a stúdióban, illetve a képernyők előtt.

Az Ázsia Expressz is visszatér Ördög Nóra vezetésével: a versenyzőknek ezúttal a Fülöp-szigeteken és Tajvanon kell megküzdeniük az első helyért. Új évaddal érkezik a Dancing with the Stars, a Séfek séfe és a Farm VIP is, a Sztárban Sztár pedig All Stars alcímmel indul idén, amelyben az eddigi évadokban megismert versenyzők lépnek színpadra egy újabb megmérettetés erejéig.

Mint azt korábban már bejelentették, a Megasztár is visszatér: 12 év után indul új évad a tehetségkutatóból.

Két új heti sorozatot is indít a csatorna: a S.E.R.E.G. egy katonai tematikájú széria lesz, amely egy apa-fiú konfliktust mutat be. De Hunyadi Jánosról is készül egy sorozat Hunyadi – Rise of the Raven címmel.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?