Celeb / Híresség

„Cicababám, mutass föl valamit, és arra hivatkozva ossz nekem észt!” – Orbitális balhé a Farm VIP-ben: Rékasi Károly kíméletlenül kiosztotta Szabyestet – videó

Még csak most indult el a Farm VIP negyedik évada, ám már az első részben kialakult néhány ellentét a szereplők között, különösen Szabyest és Rékasi Károly között forrtak az indulatok.

 

 

 

A Farm VIP első adásában kiderült, hogy a piros és sárga csapatnak cserélniük kell egy-egy tagot. A pirosoktól Szabyest ment el a másik csapatba, a sárgák közül pedig Kótai Misi lépett a helyére. Rékasi Károly igencsak nehezen viselte azt, hogy meg kell válnia egy csapattársától, Szabyest pedig ezt magára vette, ugyanis úgy érzi, hogy a színész emiatt rá haragszik. Elmondása szerint gyűlöletet érzett Rékasi szemében, amikor ránézett, ám amikor számonkérte őt ezért, a színész elmondta, hogy nem vele, hanem sokkal inkább a helyzettel van baja.

„Nem tudtál gyűlöletet érezni, mert nem igazán néztem rád. Tudod, hogy miért nem? Mert ez nem közötted és közöttem van. Amit gyűlölök, ha éreztél gyűlöletet a szememben, az az, hogy nem hagytak meg minket az örömben” – mondta Rékasi, akinek nem sikerült meggyőznie a fiatal influenszert.

„Azt éreztette velem a Karcsi, hogy minek jöttem ide. És hiába mondja a szemembe, hogy nem velem van a baj, én úgy éreztem, hogy de, velem van a baj” – mondta Szabyest, aki később, a vacsoraasztalnál is kihúzta a gyufát Rékasinál, ugyanis elárulta, hogy amíg a piros csapatban volt, a társaival azt gondolták róluk, hogy fegyelmezetlenek és nem elég összeszedettek.

Rékasi durván kiakadt az állításán, és habár az asztalnál visszafogottan próbálta megcáfolni Szabyest állítását, később, a kamerák előtt már nem félt kimondani a véleményét.

„Ha Rómába mész, élj úgy, mint a rómaiak. Ezek után valaki idejön Rómába és belesz*rik a tányér közepébe. Ez nem szimpatikus. Ezt nagyon-nagyon nem szeretem. Ráadásul nem szeretem azt, ha eredmény nélkül nyilatkozik valaki. Cicababám, mutass föl valamit, és arra hivatkozva ossz nekem észt! Elveszítve egy küzdelmet, kioktatni engem meg a csapatomat, azt ne tedd meg. Ez a visszafogott volt. A sokkal rövidebb az lett volna, hogy ‘te takarodj ettől az asztaltól!'” – mondta Rékasi, aki később faképnél hagyta az asztalnál Szabyestet.

„Az igazság az, hogy pirosként is azt gondoltam, hogy én nem feltétlen tartoznék ide. Ebben a vacsoraszituációban sem szerettem volna ide tartozni, mert úgy éreztem, hogy támadva vagyok. Karcsi teljesen tiltakozott az ellen, hogy én elkezdjem elmondani, milyennek látom, mert hát őt nem érdekli! Az a baj, hogy általában mindig bűzlik valami, amikor valaki ennyire próbál magának megfelelni” – árulta el a kamerák előtt a fiatal fiú.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?