Celeb / Híresség

Alekosz nagyon kihúzta a gyufát a motorosoknál, tüntetést szerveznek a háza elé! – “Jönnek! Ki kell hívnom a rendőrséget”

Nagy Alekosz legújabb akciójával annyira magára haragította aktuális kiszemeltjeit, hogy az általa huligánoknak nevezett motorosok tüntetést kezdtek szervezni a háza elé. A görög hős azonban készen áll, szükség esetén a hatóságokat is kész riasztani.

 

 

 

Nagy Alekosz bizarr eszmefuttatásaival már számtalanszor sokkolta az országot az elmúlt években. A Való Világ negyedik szériájának győztese lassan teljes joggal nevezheti magát hazánk első számú provokátorának, hiszen akarták már megverni a kormánypártiak, eltökélt céljuknak tartották megleckéztetni az ellenzékiek, feleségkereső körútján pedig annyira magára haragította több vidéki település lakosait, hogy az autóját is megrongálták.

Alekosz ezúttal a motorosokat bosszantotta fel, méghozzá a Facebookon megosztott legújabb írásával, melyben kijelentette, betiltja az Érd-alsót és Érd-felsőt összekötő aluljáróban való száguldozást, a renitens közlekedőket pedig foglyul ejti és személyesen adja át a rend őreinek.

“Útjaink legkellemetlenebb megtűrtjei, a motorosok. Büdösek, hangosak, és pofátlanok. Állandó közúti szabályszegők. Persze, mindnek voltmár dolga a hatóságokkal. Októbertől, ennek, érden, vége.

Az Érd-alsót és Érd-felsőt összekötő aluljáróban rendszeresen üvöltetik a motorokat, odahúznak nekik, és legalább hetvennel mennek keresztül rajta hogy mutassák, ők a Janik. Hát itt kérem többet nem lesznek Janik. A nyilvános helyi intézkedésem az alagútban, a következő..

Az alagút kijárataiánál egy hálót feszítek ki, ami egy bizonyos decibel elérésénél fölcsapódik és elfogja a motorost. Amikor a motoros megmutatná, hogy őő a Jani, a háló fölcsapódik, a huligán elfekszik. Rendőrség kiérkezéséig a hippit lefogom, azt hatóságomnak ártalmatlanítva átadom.

Az alagútban motoroshuliganizmus, nem lesz!

Nagy Alekosz – önkéntesrendőr és cobra” – írta posztjában a görög hős.

Nos, Alekosz üzenete elérte a motorosokat, akik azóta folyamatosan fenyegetik a reality-sztárt, méghozzá nem is akárhogyan. Az egykori villalakót számára már-már szokásosnak nevezhető testi bántalmazás mellett ugyanis azzal is megfenyítették, hogy egy motoros felvonulást szerveznek a háza elé, melyen többen is hajlandóak lennének részt venni.

“Motoros Barátaim! Nagy Alekosz véleménye általánosítás rátok nézve és minden tekintetben nevetséges egyben sértő. Javaslom és indítványozom, hogy tartsatok motoros felvonulást Alekosz utcájában egy kora esti órában. Pontosan azért, hogy értse meg, hogy a Motorosok NEM BŰNÖZŐK!!!!” – olvasható egy feldühödött Facebookos posztban.

A sokkoló hírt olvasva a Blikk felvette a kapcsolatot Alekosszal, aki így reagált az ellene szövetkezők akciójára: “Jönnek! Ki kell hívnom a rendőséget.”

forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?