Celeb / Híresség

Megdöbbentő részletek láttak napvilágot: VV Fanni milliókat hagyott a szüleire

Újabb részlet derült ki VV Fanni eltűnésével kapcsolatban: a lány lakásában a házkutatáskor 5.000.000 forint körüli összeget találtak a rendőrök.

 

 

 




 

Valóságshow-szereplőként indult, az elmúlt évek során azonban a magyar kriminalisztika egyik legérdekesebb ügyének főszereplője lett Novozánszki Fanni, aki feltételezhetően életellenes bűncselekmény áldozata lett közel három évvel ezelőtt, ám a holttestét, vagy épp őt magát a mai napig nem találják.

Az elmúlt időszakban több hír is napvilágot látott az üggyel kapcsolatban, legutóbb például egy koronatanú egyszerűen meghátrált a vallomástól, miközben az év első felében arról szóltak a hírek, hogy perdöntő bizonyíték lehet a kezében, ennek következtében pedig akár az is benne van a pakliban, hogy a feltételezett elkövetővel szemben a bíróság – minden kétséget kizáró bizonyíték hiányában – megszünteti a nyomozást, így a gyanúsított megússza a súlyos börtönéveket.

Bors legújabb információja szerint az eltűnést követően a rendőrök Fanni barátnőjének segítségével megtalálták a lány eldugott pénzét, ami csaknem ötmillió forintra rúgott, és bár a rendőrségi nyomrögzítés során a család ügyvédje szerint találtak arra utaló nyomot, hogy az elkövető ezt kereste, a jelek szerint nem sikerült megtalálnia. Az előkerült pénzt a rendőrség bűnügyi letétként jegyzőkönyvezve lefoglalta a házkutatás során. Dr. Broodman Péter, a gyanúsított korábbi védője a lapnak nyilatkozva elárulta:

„A pénz úgynevezett bűnjel, amit először bűnügyi letétbe helyeznek, s amikor nincs már rá szükség, kiadják a jogos tulajdonosnak vagy hozzátartozónak. Ez esetben 99%, hogy már az édesanyánál van a pénz.”

Hozzátette: 101%-ra állítja, hogy – a család jogi képviselőjének kijelentésével szemben – sem dulakodás, sem kutakodás jeleit nem találták a lakásban.

A pénzhez történő hozzájutással kapcsolatban a Fővárosi Törvényszék sajtószóvívője, Szabó József elárulta, hogy az ítélethirdetéskor nem csak a vádlott felmentéséről, vagy épp bűnösségéről kell ítéletet hozni, de a lefoglalt összeggel kapcsolatban is, ha az addigiak során kérelmi úton nem került már korábban a családhoz.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?