Celeb / Híresség, Érdekes, Film

Így néznek ki a “Feketék fehéren” című film sztárjai ma, 17 évvel a film után

Vannak olyan filmek, melyek hosszú évek vagy évtizedek után is újra és újra leadnak a tévében, mivel azok története és cselekménye még a századik alkalommal is hangos nevetést vált ki a nézőkből. A 2004-ben megjelent Feketék fehéren című film például éppen ilyen. Bármilyen hihetetlen is, de már 17 év telt el a film premiere óta, szóval joggal merülhet fel a kérdés, hogy vajon mi történhetett azóta a színészekkel?

 

 

1 Shawn Wayans (Kevin Copeland)

Shawn Wayans

Korábban Shawn Wayans-t leginkább a Horrorra akadva című horror-vígjátékokból ismerhettük, ahol egyébként (akárcsak a Feketék fehérenben) a bátyjával, Marlon-nal közösen szerepelt. A két testvérnek azóta is sok közös produkciója volt, Shawn azonban ma már inkább stand-up komikusként vállal élő fellépéseket.

2 Rochelle Aytes (Denise Porter)

Rochelle Aytes

Mielőtt Rochelle Aytes feltűnt volna a Feketék fehérenben, olyan sorozatokban játszott, mint a The Outer Limits és a Szex és New York. 2007-ben feltűnt a Fox Drive című sorozatában, utolsó népszerű alakítása pedig „A megtisztulás éjszakája” című filmben volt.

3 Jaime King (Heather Vandergeld)

Jaime King

Jaime King-gel azóta találkozhattunk a Sin City-ben és annak 2014-es folytatásában is, de olyan filmekben is feltűnt, mint például a Csillagok háborúja: Klónok támadása.


4 Brittany Daniel (Megan Vandergeld)

Brittany Daniel

Brittany Daniel-nek nem volt túl sok filmes szerepe az elmúlt 16 évben, ennek egyik oka, hogy majdnem végig, 2006-tól 2015-ig a The Game című sorozatban szerepelt. 2020-ban a „#blackAF” című sorozatban játszik.

5 John Reardon (Heath)

John Reardon

John Reardon csatlakozott a Wayans testvérekhez, melynek eredményeképpen ő is feltűnt a Horrorra akadva 4. részében. Ezt követően feltűnt a Tron: Örökség című 2010-es filmben, majd 2014-ben az Odaát című sorozatban. 2019 óta az osztrák-olasz Hudson & Rex című sorozatban szerepel.


6 Maitland Ward (Brittany Wilson)

Maitland Ward

Miután feltűnt a Feketék fehéren című filmben a színésznőnek több kisebb szerepe is volt különféle televíziós sorozatokban, de később elhagyta a szórakoztatóipart.

7 Anne Dudek (Tiffany Wilson)

Anne Dudek

Anne Dudek pályafutása erősen felfelé ívelt a Feketék fehéren című filmben nyújtott alakítása után. 2006-ban például együtt játszott Morgan Freeman-nel a Szerepszemle című filmben. 2016-ban feltűnt a The Good Neighbor című filmben, 2017-ben pedig Az utolsó ház balra című filmben láthattuk.

 

 

8 Jennifer Carpenter (Lisa)

Jennifer Carpenter

A film premierje után Jennifer Carpenter főszerepet szerzett az Ördögűzés Emily Rose üdvéért című filmben, majd fontos szerepet játszott a Dexter címá sorozatban. Olyan filmekben találkozhattunk vele, mint a Bosszúállók, a Batman vagy épp a Mortal Kombat.

9 Busy Philipps (Karen Googlestein)

Busy Philipps

Busy a film után olyan szerepeket kapott, mint A boldogító talán vagy például a Nem kellesz eléggé. Sok romantikus vígjátékban játszott az évek során, de több híres sorozatban is megfordult, például az Így jártam anyátokkal című sorozatban és a Vészhelyzetben.


10 Jessica Cauffiel (Tori)

Jessica Cauffiel

Jessica Cauffiel sokáig aktív maradt még a film után, ám a Feketék fehéren című filmben nyújtott alakítása beskatulyázta őt. Fontos szerepet játszott a Doktor Szöszi filmekben, és pletykák szerint szerepelni fog a 2020-ban érkező 3. részben is. 2006 és 2007 között a Nevem Earl című sorozatban szerepelt.

11 Terry Crews (Latrell Spencer)

Terry Crews

Terry Crews neve és arca valószínűleg sokunk számára ismerős, számtalan filmben és reklámban találkozhattunk vele az évek során, bár legtöbben talán a szórakoztató Old Spices reklámokban láttuk őt az utóbbi időben.

 

 

 

 

 

 

12 Lochlyn Munro (Jake Harper)

Lochlyn Munro

Lochlyn Munro számos filmben játszott közösen a Wayans testvérekkel, így feltűnt például a Horrorra akadva sorozatban is. Lochlyn a mai napig aktív, ám az utóbbi időben inkább sorozatokban láthatjuk.

13 Frankie Faison (Elliott Gordon)

Frankie Faison

Frankie Faison karrierje már a Feketék fehéren című film előtt sem volt ismeretlen, szerepelt például a 2001-es Hannibál című filmben, és az azóta eltelt 16 évben is sok híres filmben találkozhattunk vele. Az utóbbi időben több HBO-nak és Netflix-nek készült sorozatban is láthattuk.

14 Marlon Wayans (Marcus Copeland)

Marlon Wayans

Marlon Wayans továbbra is aktív színész, legújabb filmje a Hatos ikrek. Testvérével, Shawn-nal közösen sok filmben szerepelt, és társrendező volt például a Sofia Coppola-féle On the Rocks-ban.

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?