Celeb / Híresség

Gáspár Bea kitálalt a megcsalásról: igaz volt minden, csak nem az, ami az adásban lement – videó

Gáspár Beát a 2000-es évek elején a Győzike show-ból ismerhette meg az ország Gáspár Győző feleségeként. 2017-ben megnyerte A Konyhafőnök V.I.P című gasztro-vetélkedőt, utána pedig saját karriert épített. Férjével ma már harmonikus házasságban élnek, azonban a múltban a hűtlenség is felütötte a fejét.

 

 

 

A roma kultúra úgy tartja, hogy egy roma nőnek el kell tűrnie a megcsalás, azonban ezt a véleményt nem osztja Bea. Annak idején ugyanis párja hűtlen volt, ez pedig majdnem a házasságuk végét is jelentette.

– Ez egy legenda, mert nem kell eltűrni. Elvárás, hogy tűrjél sokat. Én nem vagyok a roma közösség tagja, mindig a periférián mozogtam. Ezt lehet, hogy egyes embereknek el kell tűrnie, mert az anyósa vagy az apósa ott van a háttérben, és ők azt mondják, hogy ezt meg kell bocsátani a gyerekek miatt. A végtelenségig viszont nem. Én akkor sem tűrtem el a megcsalást. A valós megcsaláskor ugyanis nem forgott a kamera. Győzőnek volt nője, külön is költözött akkor tőlem – mesélte.

Hozzátette, hogy annak idején nehezen tudott túllépni férje hűtlenségén. Sokat beszélgetett édesanyjával, anyósa pedig egyfolytában sírt, hogy mi lesz a gyerekekkel.

– Az az utolsó szempont, hogy egy nő mit érez. A gyerekeim végig velem voltak. A mai napig tudják, hogy az apjuk félrelépett. A benzinkutas kiröhögött, hogy külön mentem Győzővel. A címlapokon csak akkor jött le, hogy megcsalt a férjem, amikor csak eljátszottuk a show-ba. Nem rám haragudtak az emberek – fejtette ki a Levente Klubja legújabb részében.

Bea nagyobbik lányát, Evelint kiközösítették az iskolában mikor fénykorát élte a Győzike show, ezt pedig a mai napig nehezményezi az édesanyja.

– A szülők azt mondták, hogy ennek az őrült embernek a gyerekével ne nagyon barátkozzanak ,mert ő a város szégyene. Nem azt mondom, hogy ez példamutató volt, és ezen kell szocializálódnia a gyerekeinknek, de én jókat kacagnék rajta. Többször történt incidens a gyerekem és az osztályfőnök között. Az osztálytársainak fel kellett állniuk az egyik órán, és el kellett mondaniuk, hogy mi a bajuk Evelinnel, aki sírva jött haza. A tanárnő azt is megjegyezte, hogy egy halmozottan hátrányos iskolába kellett volna járnia – árulta el kétgyermekes édesanya, aki azt is bevallotta, hogy Virággal gyermekkorában sokkal többet kellett volna foglalkoznia.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?