Celeb / Híresség

Berki Krisztián keményen beszólt Hódi Pamelának, új feltételeket szabna kislánya elhelyezéséhez

Berki Krisztián bekeményít, a nyáron esedékes gyermekelhelyezési tárgyaláson új feltételeket szeretne szabni kislánya felügyeletével kapcsolatban.

 

 

 

 




 

Két évvel ezelőtt állapodott meg Hódi Pamela és Berki Krisztián közös kislányuk, a 6 éves Natasa Zselyke felügyeleti megosztásáról. Ez a megállapodás nyáron jár le, Nati ősszel kezdődő iskolai beiratkozását megelőzően. Berki Krisztiánnak és feleségének pedig már kész tervei vannak a jövőre nézve – számolt be a Bors.

„A feleségem, Mazsi ötlete alapján kezdeményezzük, hogy a jövőben heti bontásban legyen nálunk Nati. Kezdődik az iskola, ami nem csak a gyerek életében mérföldkő, és azt szeretném, hogy hétfőtől péntekig nálam legyen, aztán hétvégén visszamegy az édesanyjához, majd a következő hétvégétől ismét velem lesz hét napot. Most sokszor hét közben is eljön hozzánk, de nem akarjuk, hogy – a tanulási időszakot megszakítva – nehezebb legyen neki az iskolakezdés” – árulta el Berki, aki nemrégiben kifogásolta, hogy Pamela nem egyszer megszegte közös megállapodásukat, mert a kislányuk az engedélye nélkül többször is szerepelt az interneten.

 

 

„Ha ilyen megkeresések vannak, a másik felet is tájékoztatni kell, engedélyeztetni vele is. A független médiaszakértő szerint a kislányom 100 posztban tűnt fel az engedélyem nélkül, ami több mint 20 millió forintot hozott Pamelának. Ezt a pénzt nem magamnak kérem, és azt gondolom, a szülői felelősség nem az, hogy 18 évesen szilikoncicit, Porsche kabriót vagy egy nagy házat kap a lányom, hanem az, hogy biztosítjuk számára az iskoláztatását” – mondta Berki Krisztián.

A lap felkereste Hódi Pamelát is, de ő nem kívánt nyilatkozni gyermeke védelmében – aki számára a legfontosabb –, mert nem nyilvánosan akarja elrendezni az elhelyezési ügyét.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?