Celeb / Híresség, Érdekes

Híres magyar emberek, akik megműttették a mellüket, és azt is elmondták, miért tették

Míg 1-2 évtizeddel ezelőtt mindenki tagadta, ma már nyíltan vállalják a hírességek, ha szépészeti beavatkozáson vagy műtéten estek át.

 

 

 

Régen és napjainkban is az egyik legnépszerűbb eljárás a mellplasztika. Ki ezért, ki azért fekszik kés alá, de az biztos, hogy mindenki az önbizalma miatt határozza el magát mellette. Ez alól pedig magyar sztárjaink sem kivételek. Felesleges tagadni, de a közösségi média – még ha a diverzitás, a sokszínűség egyre nagyobb hangot is kap – sajnos még mindig képes elferdíteni a szépségről kialakul képünket.

Nincs olyan, hogy tökéletes, ám abban sokan egyetértenek, hogy az egészséges testkép és önbizalom elengedhetetlen a boldog élethez. Ehhez pedig, ha mindössze egy műtétre van szükség, akkor mi magunk döntsük el, belevágunk-e. A következő válogatás sztárjai is azon bátor nők közé tartoznak, akik büszkén vállalják döntésüket, és magát az okot is.

Nagy Réka

Azt gondolhatnánk, hogy a szépséges modell mindig is elégedett volt magával, hiszen tökéletes genetikája mellé még nagyon szép is. Ám a modellkarrierje során többször kapta azt a visszajelzést, hogy a mellei túl kicsik, ami miatt el is esett bizonyos munkáktól. Végül ez volt az ok, hogy a mellplasztika mellett döntött, amit nem bán, de enélkül is teljes élete lett volna.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ▫️r e k a n a g y▫️ (@reikanagy)

Vasvári Vivien

A Luxusfeleségek sztárja mindig őszinte volt a plasztikai műtéteit illetően. Vivi háromszor feküdt kés alá, ám az elsőt leginkább azért vállalta be, mert a sport miatt egyáltalán nem voltak olyan mellei, amivel elégedett lett volna, így ez az önbizalmára is rányomta a bélyegét. „A sport miatt nem nőtt a cicim, így a szüleim tudta nélkül vállaltam egy műtétet, de miután megmutattam nekik, nem kértek számon, látták, hogy boldog vagyok”  – fejtette ki.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Vivien Vasvári (@vasvarivivien)

Lékai-Kiss Ramóna

A gyönyörű színésznő ma már boldog családanya, karrierje pedig a mai napig felfelé ível. A Barátok köztös szereplése alatt azonban egyre jobban nyomasztotta kis mellmérete, végül elhatározta magát, és a jelek szerint azóta is jó döntésnek tartja.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Radvan Simon (@simon_radvan)

Nyári Dia

A szépséges színésznő a vele készült interjúnkban is őszintén beszélt a mellplasztikájáról. Dia elsősorban a szoptatás, majd a sok edzés miatti fogyás után érezte úgy, hogy szeretné visszakapni a régi önbizalmát. Ez pedig a mellműtéte után sikerült is.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by N y á r i D i a (@nyaridia)


Zimány Linda

Az egykori Miss Balaton közel a 40-hez is lenyűgözően szép, mellesleg hibátlan alakja van, ám korábban egy nagyobb fogyás és intenzívebb edzés miatt nagyon sokat fogyott az amúgy is formás melleiből. Ő elsősorban a teltségét szerette volna újra viszont látni a tükörben, ami a mostani képein is jól látszik, hogy sikerült.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by The Blush (@the_blushofficial)


 forrás: joy.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?